28 Листопада 2017
Новини

П'яничка пограбував церкву, бо не вистачало на горілку

П'яничка пограбував церкву, бо не вистачало на горілку

Інцидент стався на Вінничині, а затриманий – житель Хмельницької області, має судимість зa вчинення розбійного нападу.

Вінницькі правоохоронці  затримали чоловіка, який розбив вітрину в одному з магазинів на автостанції, але як з'ясувалося, він не лише вчинив розбій в магазині, а й пограбував місцеву церкву. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницької області. Пише канал 24.

Як йдеться в повідомленні, працівники держохорони, які прибули на виклик сигналізації одному з магазинів на автовокзалі в місті Гайсин, побачили розбиту вітрину та п’яного чоловіка біля неї. Правопорушника одразу затримали та доставили в місцевий відділ поліції.

Через деякий час до поліції зателефонувала диспетчер автовокзалу і повідомила про те, що знайшла два підозрілі покинуті мішки біля вхідних дверей. У мішках правоохоронці знайшли викрадені речі з церкви - ікони, хрест, Євангеліє та інше церковне приладдя.

Як з'ясувалося, речі, знайдені у мішках, були вночі викрадені з української православної церкви, що розташована на вулиці Волонтерів. Зловмисник розбив вікно, проник у приміщення храму та виніс звідти речі, які були виявлені поблизу автовокзалу.

Наразі 30-річний затриманий і всьому вчиненому зізнався. Він розповів, що хотів випити, але грошей на оковиту йому не вистачало, що й підштовхнуло його на крадіжку.

За таке правопорушення законодавством України передбачено до 6 років позбавлення волі.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему