28 Листопада 2017
Новини

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

28 листопада відзначають іменини Микита, Марк, Дмитро.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

МИКИТА

Ім’я Микита в перекладі з грецької мови означає «переможець». У дитинстві Микита часто мріє, придумує різні цікаві та незвичайні історії. При цьому він вплітає в ці казки все те, що черпає з навколишнього світу. Микита життєрадісний і завзятий хлопчик. Завдяки його фантазіям у нього розвиваються творчі здібності. З віком Микита знаходить собі професію, пов’язану з творчістю або мистецтвом. Можливо, він зможе втілити себе в таких професіях, де потрібен нестандартний підхід до бачення проблеми або до нових рішень. Але Микиті не даватиметься все легко і просто. Великих успіхів він зможе досягти тільки наполегливою працею. Його допитливість і чарівність притягують людей. Микита без труднощів знаходить спільну мову з іншими людьми і навіть може набути шанувальників. Микиті варто бути обережнішим у виборі друзів, тому що, звикнувши до такої уваги, йому буде вже складніше відрізнити справжню похвалу від лестощів. Це чоловіки, які знають собі ціну. Вони егоїстичні й цілеспрямовані, вибирають мету, ідуть до неї напролом. Не люблять, щоб ними командували. Микити наполегливі, уперті, одночасно чутливі й уразливі. Зовні схожі на матір, характер же в них батьківський.

У сімейному житті Микита не буде звичайний. Йому подобається змінювати своє життя під свої фантазії. Це може виразитися або в частих переїздах, або в зміні обстановки в будинку, або ж у зміні іміджу. Його дружині потрібно буде встигати помічати і знову налаштовуватися на хвилю чоловіка. Якщо Микита зустріне опір з боку коханої, то спочатку він постарається домовитись, але якщо це виявиться не можливо, то просто змінить музу. Він – чоловік, який не хоче розлучатися зі своїми бажаннями. А люблячи дітей, воліє не розлучатися. Дуже відданий син.

МАРК

Марк має французьке коріння та походить від «marquis», що означає «маркіз».

У ранньому дитинстві особливо помітно те, що Марк егоцентричний. У міру дорослішання хлопчик починає маскувати цю рису за посмішкою, ввічливістю і готовністю до самопожертви. А в дитинстві Марк прагне до того, щоб члени його сім’ї займалися тільки ним одним. У школі болісно ставиться до успіхів інших, хоча і намагається приховати свою заздрість. Ставши дорослим чоловіком, Марк залишається терпимим до тих, хто не заважає його інтересам і не суперечить йому. Це благотворно позначається на його кар’єрних успіхах. Марк проявляє інтерес до читання, в його будинку багато книг іноземних авторів, різних газет. Марк любить карткові ігри, але, програючи, злиться, може поводитися досить безцеремонно. Марк доволі скритний, навіть для найближчих людей він не відкривається повністю. У побуті Марк невибагливий, але в будинку він повинен почувати себе господарем. Дітей Марк виховує у слухняності, часом жорсткий до них. Часто сперечається, доводить свою правоту, любить вести розмови з дружиною і тещею. До шлюбу Марк підходить обережно, намагається підібрати собі дружину, яка зможе стати йому не тільки подругою, але і бездоганною помічницею, готовою пожертвувати своїми інтересами заради планів чоловіка. Йому важливо, щоб майбутня дружина визнавала інтелектуальну перевагу чоловіка, і байдуже, є вона насправді чи ні. Навряд чи Марк потерпить поруч із собою жінку з яскраво вираженою індивідуальністю, творчо обдаровану.

ДМИТРО

Походження цього імені пов’язане з ім’ям Деметри із древньої міфології. Це богиня землі й родючості.

Дмитро росте хворобливою дитиною, що позначиться на його нервовій системі. Він буде примхливим, вимогливим до навколишніх. У матері постійно шукатиме захисту й допомоги.

Кожен раз, коли ви дізнаєтеся, що ваш новий знайомий має ім’я Дмитро, знайте, що перед вами стоїть надзвичайно добрий, активний і вольовий чоловік. Хоча в житті Дмитра складно зламати, він може замкнутися в собі під тягарем проблем. Він не завжди в змозі увійти в становище іншої людини і буває надто суворим. Дмитро вірний дружбі, але жити з ним непросто. З ним можна довго спілкуватися на відстані, але сильна воля і впертість не дадуть спокою в домашній обстановці. Дмитро здебільшого дуже талановитий, розумний і кмітливий, але добитися в житті нічого не зуміє, поки не вгамує властиву йому балакучість. Для матерів Дмитро – втілення їхніх мрій і об’єкт для піклування.

Дмитро так само швидко закохується, як і остигає. У відносинах він сміливо йде до мети і часто досягає успіху. Але за успіхами в житті цього чоловіка, як правило, йдуть невдачі, після злетів – падіння. Стабільність не властива чоловікам із цим ім’ям. У справах Дмитро спирається на логіку і зовсім забуває про дипломатію. Він готовий іти на ризик, його головна мета – бути кращим, не дати себе перевершити. Хоча Дмитро не позбавлений інтуїції, але часом про неї забуває. Його головний помічник у справах – холодний і прагматичний розум. Дмитро належить до чоловіків із загостреним почуттям моральності. Він не дозволить нікому жартувати на цю тему. Не дивно, що і перша жінка в його житті з’являється аж ніяк не рано. З жінками Дмитро поводиться, як справжній чоловік, хоча іноді йому не вистачає здібностей до зваблювання. У шлюб Дмитро вступає не один раз. У Дмитра непогані шанси домогтися багато чого у технічній сфері. Він може бути і дослідником, і програмістом. У той же час це дуже ділова людина. Він швидкий на рішення, завжди пам’ятає про справи. Дмитро легко вписується в будь-який колектив, добре вміє спілкуватися з людьми. Хоча в лідери не рветься, по службі просувається досить швидко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему