27 Листопада 2017
Новини

На Волині затримали грабіжника з Кривого Рогу

На Волині затримали грабіжника з Кривого Рогу

Слідчі волинської поліції оголосили 34-річному жителю міста Кривий Ріг Дніпропетровської області про підозру в скоєнні трьох злочинів у Ковелі та Шацькому районі. Зловмиснику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські встановили, що 5 листопада посеред ночі в Ковелі в дворі будинку на вулиці Кониського підозрюваний пограбував 31-річну місцеву жительку. Зловмисник відкрито відібрав у неї сумочку з грішми.

Під ранок цього ж дня він біля під’їзду одного із житлових будинків також у Ковелі скоїв розбійний напад на 25-річну місцеву жительку, завдавши молодій жінці тілесних ушкоджень, вирвав з її рук сумочку з грішми та документами.

Правоохоронці встановили також причетність цього ж правопорушника й до крадіжки, скоєної 6 листопада в селі Світязь Шацького району. Підозрюваний викрав золоті прикраси із чудотворної ікони Почаївської Божої Матері в місцевому монастирі. Він також привласнив чотири золоті ланцюжки й одну пару сережок, які прихожани пожертвували обителі.

Відтак слідчі оголосили 34-річному жителю міста Кривий Ріг Дніпропетровської області про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186 (грабіж ), ч. 1 ст. 187 (розбій) та ч. 1 ст. 185 (крадіжка). Триває досудове розслідування. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему