26 Листопада 2017
Новини

26 листопада - Всесвітній день інформації

26 листопада - Всесвітній день інформації

Інформація – чи не головна цінність у сучасному світі. Всі знають знамениту фразу: «Хто володіє інформацією — той володіє світом». Причому її кількість з кожним днем зростає.

Сучасна людина не може уявити свого життя без шаленого потоку інформації. Все, що ми дізнаємося, впливає на розвиток та самоствердження. Кількість інформації передує рівню обізнаності у тій чи іншій сфері. У зв'язку із цим у багатьох країнах світу відзначають Всесвітній день інформації.

Дату 26 листопада для відзначення цього дня обрала Міжнародна академія інформатизації.

В цей день в 1992 році відбувся перший Міжнародний форум інформатизації. Сьогодні Всесвітній день інформації відзначають у багатьох країнах світу.

Це організація, яка має статус консультанта в двох радах ООН - Економічній та Соціальній. Завдяки появі нових технологій та комп'ютеризації майже кожної галузі інформація стала невід'ємною частиною існування компаній, підприємств та установ.

Інформація - це "їжа", яка потрібна мозку щодня, щоб не втрачати життєвого тонусу. Тому сьогодні можна дізнатися щось корисне та нове для себе і тим самим підтримати ідею відзначення Всесвітнього дня інформації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему