25 Листопада 2017
Новини

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

25 листопада відзначають іменини Борис, Карина, Володимир, Дмитро, Єлизавета, Іван.

Чим особливі «винуватці свята» з такими іменами? Трошки про їхні секрети…

БОРИС

Ім’я Борис утворено від старослов’янського «славний у боротьбі». З дитинства у Бориса розвивається властивість бути сильним, уміти переносити труднощі й долати перешкоди. Хлопчик дуже старається відповідати очікуванням батьків, йому самому хочеться бути таким же, як найсміливіші герої . Тільки треба пояснити Борису, що за кожною поразкою потрібно шукати позитивний досвід для досягнення нових перемог. Борису хочеться бачити навколо себе таких же сильних людей, як і він. Борис шукає для себе такі професії, які допоможуть йому реалізувати свої сильні сторони, бути вольовою людиною і приймати рішучі рішення. Він вибирає політику, альпінізм, інші екстремальні види спорту, може бути військовим і стати керівником на небезпечному виробництві. Борис не прагне бути серед людей. Впертість і «твердолобство» можуть зіграти з Борисом поганий жарт. А ось у сім’ї Бориса просто не впізнати. Це турботливий батько, дбайливий господар, але в родині він лідер і самостійно будуватиме сімейне життя.

ВОЛОДИМИР

Трактується як «володар світу» (ім’я Володимир слов’янського походження).

Позитивні риси імені Володимир: підвищена інтуїція, сильна воля, допитливість, конкретне втілення ідей. У середовищі однолітків він – серед лідерів. При цьому для Володимира характерні привітність, щирість, тонке почуття гумору. Люди з цим іменем цінують чистоту, порядок, комфорт у побуті. Мають швидку реакцію на події, вважають за краще планувати свої дії.

Негативні риси Володимирів: схильність до ризику, залежність від настрою, конфліктність. Коли його виведуть зі себе, Володимир стає небезпечним. У роботі не шкодує себе, тому не раз у житті виявляється на межі нервового зриву.

 

А ще Володимир допитливий, тягнеться до знань, має прекрасну пам’ять. За вдачею він лідер і дуже любить  усякі нові починання. Володимир ретельно все продумує і прораховує, а збоку виходить, що все зробилося на ентузіазмі або під впливом пориву. Чоловік з ім’ям Володимир активний, дипломатичний, має швидку реакцію.

В стосунках із жінками ніжний уважний, швидко закохується.

КАРИНА

Ім’я Карина має кілька версій походження: від латинського «carus», що перекладається як «милий», «дорогий»; з італійського Кара – «дорога», «красива», «мила»; від грецького імені Корінна (Коріна), що означає «дівчина». Також Карина – це коротка форма звернення до імені Катаріна, Карін в Європі (українська версія – Катерина), що означає «чиста», «непорочна».

У дитинстві Карина дуже уразлива і вперта. Батьки намагаються потурати її бажанням. У школі дівчинка добре вчиться. Їй подобається відвідувати уроки музики і хореографії. Вона практично завжди домагається поставленої мети. Вона любить перебувати в центрі подій, егоїстична, намагається будь–якими способами привернути до себе увагу. Вона демонстративно в своїх діях. Карина користується великою популярністю у протилежної статі. Вона зовні схожа на батька, а характер у неї матері. У шлюб вступає по любові, досить рано. Не всі володарки ім’я Карина пристосовані до сімейного життя. «Зимові» Карини часто в поганому настрої, пред’являють чоловікові безліч претензій. Чи не кожен чоловік здатний ужитися з такою жінкою. При цьому «літні» Карини товариські, доброзичливі і терплячі до людей, люблять приймати вдома гостей, мають масу достоїнств. Карина легко знаходить з усіма спільну мову, володіє розвиненою інтуїцією. З неї вийде хороший педагог або працівник сфери обслуговування. У дитинстві Карина захоплюється казками, створює собі романтичні образи. Її першою закоханості зазвичай стає нерішучий милий хлопчик. Але існує і повністю протилежний образ Карини. Вона шукає в своїх фантазіях грубого рішучого чоловіка. Саме з таким чоловіком, на думку Карини, вона буде щаслива. Але на практиці Карина уникає впевнених в собі сильних чоловіків. Карина, народжена взимку, шукає для себе спокійного чоловіка, котрий має яскраво вираженим бурхливим темпераментом. Вона ініціативна, але досить гостро реагує на поведінку партнера.

ЄЛИЗАВЕТА

Ім’я Єлизавета має давньоєврейське походження й у перекладі буквально означає «Бог мій – клятва», «заклинаємо Богом». Примхлива і владна, категорична і самозакохана Єлизавета часто відчуває себе недооціненою, тому часто вступає в конфлікти і робить божевільні вчинки. Це владні жінки, які мріють спорудити навколо себе маленьке королівство. Єлизавета вперта, заздрісна, хвалькувата, її постійно мучать сумніви, вона завжди має купу проблем і намагається повідомити про це абсолютно всім близьким і друзям. Проте, з дорогими для Лізи людьми вона проявляє себе доброю і чуйною жінкою. Вона – інтроверт, замкнута і не завжди говорить те, що дійсно думає. Єлизавета вміє пристосовуватися до оточуючих людей. Вона цікава і врівноважена, завжди доводить розпочаті справи до переможного кінця, при цьому на першому місці для цієї жінки будуть її інтереси. Вона дуже болісно сприймає власні невдачі. Конфліктність Лізи негативно позначається на її відносинах з колегами. Єлизавета обожнює плести інтриги і розпускати плітки, в спілкуванні з жінками воліє бути лідером. Взагалі ж, професійна діяльність для Лізи не є найбільш важливою сферою життя. Ідеальні професії для Єлизавети – радіо– і телерепортер, ці жінки завжди цікавляться новітніми розробками в області радіоелектроніки. Проте, потай від усіх Лізи мріють бути розвідницями або слідчими. Найважливіше в житті Єлизавети – її сім’я. Ліза прекрасна господиня, ощадлива і запаслива. Вона відмінно готує і частенько балує свого чоловіка різними кулінарними шедеврами. До візитів друзів і родичів чоловіка Єлизавета ставиться спокійно, також спокійно вона спілкується з сусідами. У сімейних стосунках шукає спокою і миру. Перші роки подружнього життя Лізи можуть характеризуватися напруженням у відносинах з чоловіком, але пізніше всі проблеми зникають. В молодості Єлизавета має безліч шанувальників, щасливою вона стає, як правило, тільки в другому шлюбі. Зустрівши коханого і ставши його дружиною, Єлизавета буде йому вірна, навіть,коли овдовіє. Єлизавета любить заманити в свої тенета сором’язливого чоловіка, який навіть не здогадується, куди потрапив. Вона мріє кинутися в обійми коханої людини, але приховує своє бажання. Єлизавета завжди шукає найкраще, в тому числі і партнера. Зовні Ліза виглядає привабливою, але хитрою кокеткою, вона обожнює яскраво одягатися. Єлизавета дуже легко сходиться з новими людьми. У Єлизавети дуже розвинена інтуїція, яку вона успішно використовує для вибору друзів. Ліза обожнює гучні компанії і розваги, однак, вибираючи між подругами і сім’єю, завжди вибирає сім’ю.

ДМИТРО

Походження цього імені пов’язане з ім’ям Деметри із древньої міфології. Це богиня землі й родючості.

Дмитро росте хворобливою дитиною, що позначиться на його нервовій системі. Він буде примхливим, вимогливим до навколишніх. У матері постійно шукатиме захисту й допомоги.

Кожен раз, коли ви дізнаєтеся, що ваш новий знайомий має ім’я Дмитро, знайте, що перед вами стоїть надзвичайно добрий, активний і вольовий чоловік. Хоча в житті Дмитра складно зламати, він може замкнутися в собі під тягарем проблем. Він не завжди в змозі увійти в становище іншої людини і може бути надто суворим. Дмитро вірний дружбі, але жити з ним непросто. З ним можна довго спілкуватися на відстані, але сильна воля і впертість не дадуть спокою в домашній обстановці. Дмитро може бути дуже талановитий, розумний і кмітливий, але добитися в житті нічого не зуміє, поки не вгамує властиву йому балакучість. Для матерів Дмитро – втілення їхніх мрій і об’єкт для піклування.

Дмитро так само швидко закохується, як і остигає. У відносинах він сміливо йде до мети і часто досягає успіху. Але за успіхами в житті цього чоловіка, як правило, йдуть невдачі, після злетів – падіння. Стабільність не властива чоловікам із цим ім’ям. У справах Дмитро спирається на логіку і зовсім забуває про дипломатію. Він готовий іти на ризик, його головна мета – бути кращим, не дати себе перевершити. Хоча Дмитро не позбавлений інтуїції, але часом про неї забуває. Його головний помічник у справах – холодний і прагматичний розум. Дмитро належить до чоловіків із загостреним почуттям моральності. Він не дозволить нікому жартувати на цю тему. Не дивно, що і перша жінка в його житті з’являється аж ніяк не рано. З жінками Дмитро поводиться, як справжній чоловік, хоча іноді йому не вистачає здібностей до зваблювання. У шлюб Дмитро вступає не один раз. У Дмитра непогані шанси домогтися багато чого у технічній сфері. Він може бути і дослідником, і програмістом. У той же час це дуже ділова людина. Він швидкий на рішення, завжди пам’ятає про справи. Дмитро легко вписується в будь-який колектив, добре вміє спілкуватися з людьми. Хоча в лідери не рветься, по службі просувається досить швидко.

ІВАН

Це ім’я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає «Яхве (Бог) змилостивився, помилував».

Хлопчики з таким поширеним ім’ям можуть мати різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе поєднання найрізноманітніших якостей: сили й слабкості, добра й жорстокості, ніжності й гніву.

В Іванів надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, вони багато за що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани трапляються серед людей різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті всьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але бувають і скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишають їх байдужими.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему