24 Листопада 2017
Новини

Геніальних жінок не існує, але і не існує стовідсоткових дуреп

Геніальних жінок не існує, але і не існує стовідсоткових дуреп

Чому вчені впевнені, що геніальних жінок не існує, як і немає стовідсоткових дуреп, зате чоловіків-геніїв і чоловіків-нездар дуже багато?

Генетика (від грец. genesis — походження) – наука, яка вивчає закономірності спадковості й мінливості організмів. Ось що вона розповідає про інтелектуальні здібності людини.

1. Інтелект не передається від батька до сина. Тобто якщо ви – геній, то ваш син 100 % не успадкує ваших генів.

2. Ідіотизм не передається від батька до сина. Якщо ви закінчений кретин, то ваш син не буде таким ідіотом, як ви (із чим вас і вітаємо).

3. Інтелект від батька може передаватися тільки дочці. І тільки наполовину.

4. Успадкувати інтелект чоловік може тільки від своєї матері, який вона, в свою чергу, успадкувала від свого батька.

5. Дочка геніального батька перебере від свого тата рівно половину інтелекту, але вже її син буде генієм. Якщо батько дурень, то дочки будуть рівно вполовину дурними, як їхні татусі.

6. Тому геніальних жінок майже не існує, як і не існує стовідсоткових дуреп. Зате чоловіків-геніїв і чоловіків-нездар дуже багато. Звідси й покоління невдах-алкашів, матерів-одиначок, а також нобелівських лауреатів (майже всі чоловіки).

Висновки для чоловіків:

1. Щоб спрогнозувати розумові здібності свого сина, дивися на батька своєї дружини (якщо він академік, то твій нащадок теж буде розумним).

2. Твоя дочка отримає половину твого розуму. Але і половину твоєї дебільності. За інтелектом вона буде ближчою до тебе. Її син одержить усі твої розумові здібності. Хочеш розумне покоління – мрій про дочку.

3. Твої розумові здібності від мами, а точніше, від дідуся.

Висновки для жінок:

1. Твій син по розуму — копія твого батька, тож лаяти його: «Ти такий же тупий, як твій батько!» — не зовсім правильно.

2. Твоя дочка за вихованням буде, як ти, але за розумом – як її батько. Її ж власні сини будуть розумовими копіями ваших чоловіків.

За матеріалами ukr.media

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему