23 Листопада 2017
Новини

У Луцьку виявили підпільну точку продажу сурогатного алкоголю

У Луцьку виявили підпільну точку продажу сурогатного алкоголю

Луцькі муніципали виявили підпільну точку продажу алкогольних напоїв.

Як інформує департамент муніципальної варти, 13 пляшок горілки та 2 пляшки коньяку з явними ознаками підроблених акцизних марок вдалося викрити у торговельному кіоску №16, що розміщений на автостанції №1 на вулиці Конякіна, 39, під час контрольної закупівлі.

Продавець сурогату відмовилась показувати та надавати будь-які документи на продаж алкогольних виробів та не хотіла представитися. Аби засвідчити її особу, інспектори-муніципали викликали на місце події працівників патрульної поліції та Державної фіскальної служби.

Відтак патрульні доставили жінку в міськвідділ поліції для встановлення даних про неї, адже на місці вона нічого не говорила. Тим часом, до кіоску кілька разів підходили «клієнти», які хотіли випити.

До речі, на склі торгової точки розміщувалися копії ліцензій на торгівлю тютюновими та слабоалкогольними виробами на прізвище Алгулієва Джаміла Мухтар Кизи. Проте на зв’язок підприємець не виходила. Телефон, що вказаний в реєстрі фізичних осіб підприємців та юридичних осіб, не дійсний.

У результаті фіскали склали на продавчиню сурогату, яка постійно повторювала, що офіційно не працює в кіоску, адміністративний протокол за статтею 164 КУпАП, а підприємець так і залишається не покараною.

Як стало відомо, вчора чоловіка, який купив та випив там горілку, забрала карета швидкої допомоги. А скільки ще є таких, яким стало зле від цього сурогату, невідомо.

Муніципали кажуть, що стежитимуть за розглядом справ. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему