23 Листопада 2017
Новини

Винуватець смертельної ДТП на Волині відсидить за ґратами 8 років

Винуватець смертельної ДТП на Волині відсидить за ґратами 8 років

Молодий чоловік спричинив дорожньо-транспортну пригоду, будучи вщент п’яним

Вироком Іваничівського районного суду винуватця смертельної ДТП засуджено до 8 років позбавлення волі. Про це сьогодні повідомили у прес-службі прокуратури області.

ДТП, яку спричинив 26-річний мешканець села Старосілля  Іваничівського району у стані алкогольного сп’яніння (вміст алкоголю в крові становив 2,5 проміле) перебував за кермом автомобіля марки "VOLVO V 40" сталася в жовтні минулого року. Рухаючись автодорогою сполученням "Павлівка – Іваничі" з боку села Павлівка в бік Іванич, чоловік не вибрав безпечної швидкості та неподалік в'їзду в селище допустив зіткнення свого авто з автомобілем марки «ЗАЗ-110307», який рухався у попутному напрямку.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 61-річний водій автомобіля «ЗАЗ» та його 58-річна дружина померли на місці події.

Визнавши водія "VOLVO" винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, які спричинили загибель кількох осіб (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 286 КК України), суд призначив йому покарання у виді 8 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему