23 Листопада 2017
Новини

У зірки радянського кіно Джигарханяна відмовили ноги

У зірки радянського кіно Джигарханяна відмовили ноги

Радянський і російський актор театру і кіно вірменського походження Армен Джигарханян страждає від цукрового діабету і саме розлучається з молодою дружиною. А тут ще нова біда для легенди радянського кінематографу – в нього через хворобу відмовили ноги. 

У четвер, 23 листопада, російські ЗМІ повідомляють про те, що в тяжкому стані був госпіталізований зірка радянського кіно Армен Джигарханян, пише Styler.rbc.ua. Артист, якому йде 83-й рік, страждає від цукрового діабету. Про те, що Джигарханяна екстрено забрали до лікарні і його стан важкий, сповістила Наталія Корнєєва, прес-секретар Московського драматичного театру, засновником і керівником якого є сам Армен Борисович.

«На тлі діабету в нього відмовили ноги. В лікарню його відвіз режисер Юрій Клепіков», – повідала Корнєєва. Наразі, пишуть медіа, лікарі клініки, куди доставили Джигарханяна, утримуються від будь-яких прогнозів.

Зазначимо, що останнім часом і без того хворий актор перебував у стані чтресу через процес розірвання шлюбу з його молодою дружиною Віталіною Цимбалюк-Романовською. Через з’ясування стосунків з благовірною, котра молодша за нього на півстоліття, актор став героєм світських хронік, через що сильно переживав. Крім того, літній чоловік фактично залишився без даху над головою: Цимбалюк-Романовська нібито вижила його з квартири. Тож увесь цей час Джигарханян жив у театрі, керівником якого є. 

«Мій чоловік живе в театрі в антисанітарних умовах, без будь-яких вигод і належного медичного нагляду. Через тяжку форму цукрового діабету, під дією стресу і тих скотських умов, в яких він змушений тепер проживати, Армен Борисович, імовірно, не може ясно усвідомити, що з ним відбувається, і потребує допомоги та рятунку», – бідкалася недавно поки що офіційна дружина артиста Віталіна Цимбалюк-Романовська.

Нагадаємо, Джигарханян із Цимбалюк-Романовською перебувають у шлюборозлучному процесі. Актор переконаний, що його 39-літня половина бажала йому швидшої смерті, керуючись корисливими міркуваннями. Армен Борисович твердить: Віталіна зазіхала на свій шмат спадщини, який дістався би їй після його смерті. Актор навіть зробив заяву в прямому ефірі програми з ведучим Андрієм Малаховим: «Вона повелась огидно. Вона грабіжниця, а не людина!».
 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему