23 Листопада 2017
Новини

Італієць, який хоче пересадити голову, пообіцяв відкрити людям шлях до безсмертя

Італієць, який хоче пересадити голову, пообіцяв відкрити людям шлях до безсмертя

Серджо Канаверо, італійський хірург, який став популярним завдяки своєму наміру пересадити голову живій людині, пообіцяв відкрити людям шлях до вічного життя. 

Про це передає ТАСС.

Серджо Канаверо під час спілкування з представниками ЗМІ розповів подробиці свого нового проекту. BRAVE (Вгаіn Anastomosis Venture) передбачає продовження життя людини і навіть безсмертя. Новий етап цієї програми буде присвячений пересадці людського мозку. Канаверо заявив, що вже знає, як це зробити.

Найскладніше при проведенні цієї маніпуляції, за словами італійського лікаря, з’єднати хребет. Медик стверджує, що ця операція могла би бути проведеною ще багато років тому. Трансплантувати головну частину тіла живої людини Серджо Канаверо збирається вже через кілька років. Хірург упевнений, що така операція допоможе омолодити клітини нервової системи, не нашкодивши імунній.

Раніше Серджо Канаверо заявив про проведення успішної трансплантації голови на мертвому тілі. Операція пройшла в Китаї. Американські колеги Канаверо засумнівалися в правдивості такої інформації. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали