22 Листопада 2017
Новини

Волинян із яким іменем привітати з Днем ангела 22 листопада

Волинян із яким іменем привітати з Днем ангела 22 листопада

Цього дня відзначають іменини Антон, Віктор, Дмитро, Іван, Ілля, Костянтин, Марк, Олександр, Олексій, Семен, Тимофій.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

АНТОН

Ім’я Антон має різні версії походження. За першою з них, це видозмінена форма грецького імені Антоній. Імена Антоній і Антон походять від римського родового імені Antoninus, похідного від Antonius, яке отримували всі хлопчики-первістки в цій родині. Ім’я Антонін також є родинним Антону. Ім’я Антон означає «вступає в бій», «протистоїть», «той, що змагається в силі» та є епітетом богу Діонісу. За другою версією, ім’я Антон має значення «квітка», «колір» – у перекладі з грецького «anthos». У Антона з дитинства добре розвинена інтуїція. Він росте легко збудливою і активною дитиною. У той же час власник цього імені має таку рису, як терпіння. До вирішення кожного питання він обов’язково підходить з його детального вивчення. Для цієї людини абсолютно не властиво погоджуватися на сумнівні пропозиції та вплутуватися в авантюри. Антон уміє влитися в колектив, але в той же час рідко довіряє кому-небудь повністю. Він не розкриває власну сутність, поводиться в залежності від ситуації. Нерідко йому не вистачає впевненості в своїх силах. Антон хороший товариш. Чарівність Антона притягує до нього інших людей. Усі ці якості розвиваються у володаря цього імені та допомагають у реалізації різних цілей. Нерідко він замикається в собі й відмовляється з будь-ким ділитися своїми переживаннями. Розвинена інтуїція цієї людини заважає йому прислухатися до порад тих, хто його оточує. Він довіряє тільки собі. Антон глибокодумний чоловік. Окрім того, у нього прекрасна пам’ять. Антон не терпить морального тиску від інших людей. В особистих стосунках Антона не все так просто. У ньому часто переважає невпевненість у власних силах. Цей комплекс може негативно позначитися на обраниці носія імені, відлякуючи її. Через що виникає почуття неповноцінності й Антон може стати агресивним. У такі моменти він втрачає розум і стає імпульсивним. У той же час цю людину не полишає сентиментальність. Антону властиві крайнощі. Він легко перебудовується від стану сором’язливості до надмірної розкутості. Благополуччя, впевненості і спокою Антон досягає лише до 40 років. Найчастіше обставини складаються так, що в дружини цей чоловік вибирає жінку, народжену в літні місяці. Прекрасна сім’я у Антона вийде з Іриною, Валерією, Мариною або Катериною. Найкраще реалізувати свої таланти і вміння Антону вдасться в галузі медицини. Крім того, він може стати хорошим інженером. Чоловік з таким ім’ям абсолютно не боїться роботи і береться практично за будь-які справи. Часто він сам не впевнений у конкретиці своїх цілей, тому рідко піднімається кар’єрними сходами.

ВІКТОР

Ім’я походить від латинського слова «віктор», що означає «переможець».

Віктор – довірливий хлопчик, вірить усьому, що кажуть йому дорослі. Довідавшись про обман, він сильно засмучується. Проте Віктор не злопам’ятний, швидко забуває образи й знову з довірою ставиться до людей.

Можна намагатися змусити Віктора займатися музикою, наприклад навчитися грі на піаніно або скрипці, але малоймовірно, що з Віктора вийде професійний музикант. Щирий інтерес у хлопчика будуть викликати книги про індіанців і фільми про розвідників. Небезпечні пригоди викликають у нього більше почуттів і емоцій, ніж абстрактні музичні образи.

Ставши дорослим, Віктор буде вибирати професію, більше пов’язану із чимось конкретним і відчутним. З нього вийде гарний електрик або шофер. Він може стати професійним футболістом, домогтись успіхів у стрілянні з лука. Якщо ж Віктор стане художником, то, найімовірніше, він віддасть перевагу графіці.

ДМИТРО

Походження цього імені пов’язане з ім’ям Деметри із древньої міфології. Це богиня землі й родючості.

Дмитро росте хворобливою дитиною, що позначиться на його нервовій системі. Він буде примхливим, вимогливим до навколишніх. У матері постійно шукатиме захисту й допомоги.

Кожен раз, коли ви дізнаєтеся, що ваш новий знайомий має ім’я Дмитро, знайте, що перед вами стоїть надзвичайно добрий, активний і вольовий чоловік. Хоча в житті Дмитра складно зламати, він може замкнутися в собі під тягарем проблем. Він не завжди в змозі увійти в становище іншої людини і може бути надто суворим. Дмитро вірний дружбі, але жити з ним непросто. З ним можна довго спілкуватися на відстані, але сильна воля і впертість не дадуть спокою в домашній обстановці. Дмитро може бути дуже талановитий, розумний і кмітливий, але добитися в житті нічого не зуміє, поки не вгамує властиву йому балакучість. Для матерів Дмитро – втілення їхніх мрій і об’єкт для піклування.

Дмитро так само швидко закохується, як і остигає. У відносинах він сміливо йде до мети і часто досягає успіху. Але за успіхами в житті цього чоловіка, як правило, йдуть невдачі, після злетів – падіння. Стабільність не властива чоловікам із цим ім’ям. У справах Дмитро спирається на логіку і зовсім забуває про дипломатію. Він готовий іти на ризик, його головна мета – бути кращим, не дати себе перевершити. Хоча Дмитро не позбавлений інтуїції, але часом про неї забуває. Його головний помічник у справах – холодний і прагматичний розум. Дмитро належить до чоловіків із загостреним почуттям моральності. Він не дозволить нікому жартувати на цю тему. Не дивно, що і перша жінка в його житті з’являється аж ніяк не рано. З жінками Дмитро поводиться, як справжній чоловік, хоча іноді йому не вистачає здібностей до зваблювання. У шлюб Дмитро вступає не один раз. У Дмитра непогані шанси домогтися багато чого у технічній сфері. Він може бути і дослідником, і програмістом. У той же час це дуже ділова людина. Він швидкий на рішення, завжди пам’ятає про справи. Дмитро легко вписується в будь-який колектив, добре вміє спілкуватися з людьми. Хоча в лідери не рветься, по службі просувається досить швидко.

ІВАН

Це ім’я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає «Яхве (Бог) змилостивився, помилував».

Хлопчики з таким поширеним ім’ям можуть мати різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе поєднання найрізноманітніших якостей: сили й слабкості, добра й жорстокості, ніжності й гніву.

В Іванів надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, вони багато за що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани трапляються серед людей різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті усьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але бувають і скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишають їх байдужими.

ІЛЛЯ

Ім’я Ілля – це варіант староєврейського імені Еліяху, що означає «Мій Бог – Господь», також можна передати як «віруючий». Інакше тлумачать, що ім’я Ілля походить від імені Ілія, що має значення «фортеця Господня» і «сила Божа».  

Ілля артистичний, іронічний і багатоликий. Він заглиблений у себе, все розповість і покаже будь-кому, але в свою душу пустить тільки обраних. У компанії Ілля веселий і товариський. Він легко спілкується з будь-якими людьми, не конфліктний. На перше місце Ілля завжди ставить свою сім’ю. Відштовхнути від сім’ї та близьких Іллю може холодність і зневага, які для нього просто нестерпні. Ілля запальний, але швидко остигає. Після сварок він довго кається в своїй нестриманості. Своє серце чоловік, як правило, тримає в узді. Перш ніж зробити пропозицію своїй коханій, він підготує всі умови для спільного життя. Імпульсивні вчинки Іллі часто тягнуть за собою невдачі та розчарування. В Іллі добре розвинена інтуїція. Він здатний оцінити обстановку, а, оцінивши її, швидко приймає правильне рішення. В досягненні мети дуже часто Іллі заважають усілякі дрібниці. Ілля розумний, має гарну пам’ять, здатний судити про події з різних точок зору. У виборі друзів Ілля буває не дуже перебірливий. А творчий потенціал цієї людини більшою мірою залежить від ступеня його закоханості. До своєї обраниці він уважний, ніжний і турботливий. Іллі важливо, щоб його жінка була близька йому духовно. Тоді він здатний оцінити її по достоїнству. Сім’я для Іллі стає найголовнішим. Він безмежно кохає дружину і надзвичайно ніжний і добрий з дітьми. Хоча частіше Ілля прагне вибрати собі заняття, не пов’язане з організаторською діяльністю, часом професія сама вибирає його. Можна зустріти Іллю-лікаря або Іллю-вчителя. Яку би працю собі не вибрав цей чоловік, найімовірніше, він досягне на цьому полі значних професійних висот. Найкраще Ілля працює в тандемі з колегою, риси характеру якого доповнюють характер Іллі. З дитинства в Іллі розвинене почуття власності. Він вважає за краще і гри, і справи організовувати самостійно, а потім нести всю відповідальність за результати. Ілля рідко витає в хмарах, йому важливий конкретний результат. За вдачею він добрий і незлостивий, але все невдоволення висловлює прямо. Частково через це реалізація задуманого не завжди вдається цьому чоловікові.

КОСТЯНТИН

В основі цього імені латинський корінь, що означає «стійкий, постійний».

У дитинстві дуже боязкий, весь час перебуває в стані тривоги. Дуже важко звикає до чужих людей і нової обстановки. Звикання до дитячого садка й школи вимагає від Костянтина значних зусиль і буде коштувати батькам чималих хвилювань. З віком позбудеться від комплексу страху, але сходитися з людьми буде важко. Друзів має небагато, але всі вони перевірені часом.

МАРК

Ім’я Марк має французьке коріння і походить від «marquis», що означає «маркіз».

У ранньому дитинстві особливо помітно те, що Марк егоцентричний. У міру дорослішання хлопчик починає маскувати цю рису за посмішкою, ввічливістю і готовністю до самопожертви. А в дитинстві Марк прагне до того, щоб члени його сім’ї займалися тільки ним одним. У школі хлопчик болісно ставиться до успіхів інших, хоча і намагається приховати свою заздрість. Ставши дорослим чоловіком, Марк залишається терпимим до тих, хто не заважає його інтересам і не суперечить йому. Це благотворно позначається на його кар’єрних успіхах. Марк проявляє інтерес до читання, в його будинку багато книг іноземних авторів, різних газет. Марк любить карткові ігри, але, програючи, злиться, може поводити себе досить безцеремонно. Марк доволі скритний, навіть для найближчих людей він не відкривається повністю. У побуті Марк невибагливий, але вдома він повинен почувати себе господарем. Дітей Марк виховує у слухняності, часом жорстокий до них. Часто сперечається, доводить свою правоту, любить вести розмови з дружиною і тещею. До шлюбу Марк підходить обережно, намагається підібрати собі дружину, яка зможе стати йому не тільки подругою, але і бездоганною помічницею, готовою пожертвувати своїми інтересами заради планів чоловіка. Йому важливо, щоб майбутня дружина визнавала інтелектуальну перевагу чоловіка, неважливо, є вона насправді чи ні. Навряд чи Марк потерпить поруч із собою жінку з яскраво вираженою індивідуальністю, творчо обдаровану.

ОЛЕКСАНДР

Ім’я походить від грецьких слів «алекс» – захисник і «андрос» – чоловік.

У дитячому віці Олександри нерідко хворіють, але якщо підлітками починають загартовуватися й займатися фізичними вправами, тоді з них виростають міцні й стійкі чоловіки. Олександри завзято домагаються своєї мети. Вони можуть стати на чолі колективу й уміло керувати ним, опираючись при цьому на найбільш здібниих людей, довіряючи їм найскладніші справи. Мають репутацію справедливих людей.

 

ОЛЕКСІЙ

Ім’я Олексій у перекладі з давньогрецької мови означає «захисник», «оберігає». У слов’янських народів вживалися й інші форми цього імені: Алексій, Лексей, Ляксей, Олексей, Олекса, Алекса, Алесь, Олесь, Лесь. Алекса також є самостійним ім’ям. У імені Олексій існує рідковживана жіноча форма – Олексин, яка була запозичена з французької мови. В сучасності стало вживатись інше жіноче ім’я, утворене від імені Олексій, – Алексія. Олексій може похвалитися досить розвиненою інтуїцією. Але в досягненні своїх бажань йому допомагає не тільки вона, а й властиві йому активність і воля. Олексій уміє оцінювати свої сили. Якщо він упевнений у своєму успіху, то буде йти до переможного кінця, а якщо благополучний результат видається чоловікові сумнівним, то, найімовірніше, він відмовиться від своїх спроб. Поступливий характер Олексія допомагає йому щасливо будувати своє сімейне життя. Творчі здібності дають широкі перспективи, але Олексій дуже гидливий і тому відмовляється від багатьох вдалих ідей. Найбільше у своєму житті він цінує свого батька, слідом йдуть діти Олексія. Маленький Олексій дуже доброзичливий. Льоші важливо в будь-якій справі досягати найкращих результатів. У хлопчикові говорить вроджене честолюбство. Іноді ця риса спить, і тоді Льоша стає ледачим і бездіяльним. Олексій не належить до величних і видатних людей. Він звичайний чоловік, ніжний з тими, кого любить, і надійний для своїх друзів. Він не позбавлений прекрасних якостей, але всі вони виражені не яскраво. Непогано пристосований для повсякденного життя, але сильні пристрасті й несподівані повороти долі не для нього. Олексій часто тікає від дійсності при найменшій невдачі. Він заглиблений у себе, багато фантазує. Не любить засудження й легко виправдовує себе, вигадуючи пояснення своїм вчинкам. Розум і інтуїція Олексія швидше жіночого типу, ніж чоловічого. Він уважний до дрібниць, має хорошу пам’ять, відрізняється допитливістю. Олексій незмінно шанобливий зі своїми батьками. У відносинах із жінками цей чоловік цінує акуратність і охайність своєї обраниці. Чутливість і вразливість Олексія приваблюють до нього багато прихильниць, тому перемоги над протилежною статтю він здобуває легко і часто. Проте Олексій – вірний чоловік, що ставиться до дружини часом занадто довірливо. Особливих захоплень у чоловіка з ім’ям Олексій немає. Його можна назвати людиною справи, якщо лінь не взяла в ньому гору. Він не позбавлений творчих здібностей, які можуть допомогти стати хорошим художником, актором, письменником. Професії, пов’язані з точною наукою, також підходять Олексію. Одноманітна робота не дуже подобається йому, але старанно виконувати він буде і її. Якщо у носія імені виникне на те бажання, то він зможе добитись успіхів і в спорті, і в бізнесі, і в виробництві, заробивши цим собі становище в суспільстві.

СЕМЕН

Ім’я має давньоєврейське походження й означає «почутий Богом у молитві».

Зовні Семен більше схожий на матір, аніж на батька. Він також успадковує й багато рис характеру, властивих матері. Він добрий, м’який і незлобивий.

Семен буде гарним другом, що завжди прийде допомогти у важку хвилину, близько до серця прийме чуже лихо.

ТИМОФІЙ

Ім’я Тимофій походить від грецького «тімофеос», у перекладі означає «шанує Бога». Тимофій росте досить самостійним. Він завжди слухає старших. У спілкуванні проявляє себе спокійним і безконфліктним. У дитинстві хлопчик намагається проводити якомога більше часу поруч із мамою, завжди погоджується з її думкою. З віком він стає залежним від дружини та її рішень, намагається на них покладатися. Тимофій красивий, чарівний і розумний. Цими якостями він завжди привертає до себе увагу. За своєю суттю Тимофій відповідальна особистість. У житті для нього велику роль відіграє освіта. Він досить дипломатичний, володіє терпінням. Ці якості сприятимуть просуванню по кар’єрних сходах. Тимофій – цікава і творча особистість. В особистому житті власник цього імені проявляє м’якість. Тимофію найкраще підійдуть такі спеціальності, як дизайнер, інженер, письменник, репортер або психолог. Справжнім його можна побачити тільки у вузькому колі близьких людей. У той же час Тимофій рідко показує свою дратівливість і невдоволення. За певних обставин він буває злопам’ятний. У той же час характер Тимофія дозволяє йому досить спокійно реагувати на агресію. У колективі Тимофій спілкується з усіма однаково, нікого не виділяючи. Завоювати його довіру можна душевними розмовами. Тільки серед друзів Тимофій по-справжньому здатний розкритися. У ньому проявляються такі приховані якості, які раніше були непомітні малознайомим для нього людям. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали