21 Листопада 2017
Новини

Волинські школярки стали найкращими акробатками України!

Волинські школярки стали найкращими акробатками України!

Юні лучанки щойно повернулися переможною ходою з чемпіонату Європи – і знову золото!

Його із чемпіонату України зі спортивної акробатики серед юніорів привезли школярки з Луцька Дарина Пом’яновська, Олександра Мальчук і Вікторія Куніцка.

Крім цієї команди-трійки, успішно взяли участь у змаганні ще п’ятеро вихованок Волинської обласної ДЮСШ: команда-трійка, яка виконувала програму майстрів спорту, і пара спортсменок за програмою кандидатів у майстри спорту здобули кожна по срібній медалі.

Наставники дівчат  – заслужений тренер України Олена Кришпінович і тренер першої категорії Вероніка Пащук – зізнаються: «Ми були налаштовані лише на перемогу! Але без хвилювань, звісно ж, не обійшлося. Бо ніхто не застрахований від помилок, падінь, психологічних зривів. Утім, дівчатка виступили блискуче».

Першого дня чемпіонату, що відбувався у Львові 17 – 20 листопада, волинські акробатки демонстрували бездоганне виконання динамічних вправ, наступного – вміння балансувати, формуючи майже фантастичні стійки та піраміди, а завершального третього дня юні спортсменки дивували членів журі комбінованими вправами.

У результаті вихованки Волинської ОДЮСШ здобули найвищі бали, золоті медалі та хороший досвід  перед чемпіонатом світу, участь у якому Дарина Пом’яновська, Олександра Мальчук і Вікторія Куніцка планують узяти 6 – 10 квітня 2018-го.

До слова, відстоювати честь України на європейській та світовій спортивній аренах дівчаткам доводиться коштом батьків. Отож, спонсори та меценати, підтримайте наших талановитих дітей!  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему