21 Листопада 2017
Новини

Відповідь: Україна вислала білоруського дипломат

Відповідь: Україна вислала білоруського дипломат

Зовнішньополітичне відомство України відповіло на недружні дії Білорусі, яка раніше оголосила персоною нон ґрата радника посольства України Ігоря Скворцова, і вислала з країни білоруського дипломата. Про це повідомила прес-секретар Міністерства закордонних справ України Мар’яна Беца, передає «Європейська правда».

У відповідь на рішення білоруської влади українська сторона повідомила про висилку одного зі співробітників Посольства Білорусі в Україні, а також оголошення його персоною нон ґрата.

МЗС України зі свого боку, керуючись принципом взаємності, прийняв рішення про те, щоб вислати з країни представника посольства Білорусі. Зазначений співробітник білоруського диппредставництва вже припинив свою роботу і залишив межі країни.

У понеділок, 20 листопада, стало відомо про оголошення персоною нон ґрата радника Посольства України в Білорусі. Офіційний Мінськ звинуватив його у веденні розвідувальної діяльності.

Прес-секретар МЗС не стала уточнювати ім’я білоруського дипломата, якого попросили покинути країну, в той же час вона заявила, що дії білоруської влади не залишали іншого вибору, як вислати з України дипломата такого ж рівня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему