21 Листопада 2017
Новини

На заміну Джолі Бред Пітт вибрав принцесу Монако

На заміну Джолі Бред Пітт вибрав принцесу Монако

Для принцеси це вже не перший роман із зіркою.

Бред Пітт після розриву із Джолі став об’єктом пильного спостереження журналістів, однак його тимчасовим романам не надавали серйозного значення. Наприклад, одна з останніх пасій актора, 21-річна Елла Пернел, не мала шансів затьмарити легендарну Анджеліну. Але нове захоплення Пітта – особа королівського роду, принцеса Монако Шарлотта Казірагі, – не тільки походить зі знатного роду, але й доводиться рідною внучкою Грейс Келлі та має велику славу. І цю славу їй забезпечили саме романи із завидними холостяками. Познайомившись кілька місяців тому, Бред і Шарлотта вже не приховують симпатії. Парочку застукали разом на благочинному заході в Лос-Анджелесі. Вони постійно були разом, а після вечірки поїхали вдвох. Кажуть, пара орендувала в тій місцевості віллу.

Між іншим, після десятилітнього шлюбу із Джолі Бреда Пітта бачили із Демі Мур, Гвінет Пелтроу, Клер Фолрані та Джулією Ормонд.

Цікаво, що у Шарлотти «послужний список» не менший. У неї є син, якого принцеса народила від французького актора Гада Ельмалеха. Проте пара проіснувала короткий час. За чутками, принцеса розбила стосунки продюсера Дмитра Рассамана із російською моделлю Машею Новоселовою. І в той же час вона умудрялася зустрічатися з італійським режисером Ламберто Санфеліче.

Однак побити рекорд своєї знаменитої бабусі Грейс Келлі Шарлотті невідомо чи вдасться. Грейс Келлі мала роман із викладачем акторської майстерності Доном Річардсоном, до неї залицявся шах Іран Мохаммед, крутила роман із актором Кларком Гейблом, а потім стала дружиною князя Монако Реньє Третього. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали