21 Листопада 2017
Новини

Що хочуть клієнти та скільки готові платити за це: відверта розповідь працівників ескорт-послуг

Що хочуть клієнти та скільки готові платити за це: відверта розповідь працівників ескорт-послуг

Двоє представників австралійського топ-агентства ескорт-послуг розповіли, що їм дійсно доводиться робити з клієнтами та які гонорари вони отримують за свої послуги. Подробиці своєї роботи вони розповіли в інтерв’ю виданню Independent.

28-річний Джейк Райан заявив, що працює в сфері секс-послуг уже два роки. За цей час у нього був секс із більш ніж 1700 жінками. Він є найвідомішим у Австралії серед працівників секс-індустрії і принципово відмовляється зніматися в рекламі.

Чоловік розповідає, що клієнтки часто просять його про грубий секс, але бувають і такі, які бажають ніжності. В ліжку жінки, як правило, не егоїстичні, однак вважають такими чоловіків.

Райан заявив, що найголовнішою нагородою для нього є визнання клієнтки, що він намагається доставити їй задоволення і що вона відчуває такі ж переживання, які відчуває він сам.

Головна відмінність жінок від чоловіків, які регулярно викликають до себе секс-працівників, полягає в тому, що жінки спочатку намагаються провести якийсь час просто так, розмовляючи, а потім уже йдуть у спальню. Часто Райану пропонують випити по келиху вина або приготувати спільну вечерю. Жінці це необхідно, щоб просто розслабитися. Сам Райан каже, що це йому теж сильно допомагає, оскільки тоді він чітко знає, чого очікувати від клієнтки в ліжку та як себе з нею поводити, щоб справити найкраще враження.

Найбільш знаменитою в Австралії працівницею секс-індустрії є 35-річна Медісон Міссіна, яка зізнається, що не завжди їй подобалося з клієнтами, найчастіше вона працювала за принципом «ну було, то й було».

Медісон розповідає, що чоловіки бажають почувати себе впливовими й особливими, в середньому з клієнтом вона проводить 14-15 годин і за весь цей час секс буває два-три рази. Якщо вона отримує замовлення від клієнтів, які хочуть «упоратися по-швидкому», то передає таких чоловіків своїм колегам.

Досвід порнозірки є визначальним, але образ «подружки» вважається крутішим у секс-індустрії. Для цього тобі доводиться встановити бар’єр і «одягнути» маску фальшивого персонажа на себе, розповідає жінка.

Медісон лесбійка, тому жоден з її клієнтів не приваблює її як потенційний партнер, однак вона завжди прагне знайти в них щось хороше. Вартість послуг жінки становить 1000 доларів США за годину, якщо ж вона знадобиться вам на триваліший час, то доведеться викласти вже п’ять тисяч. Незважаючи на високі тарифи, деякі клієнти зустрічаються з Медісон уже більш восьми років.

Коли ти з кимось настільки довгий час, це схоже на справжні відносини, стверджує вона. Медісон часто листується з постійними клієнтами, іноді вона готує для них вечерю або навіть ходить за покупками.

Медісон каже, що завжди просить своїх одружених клієнтів витрачати на свою сім’ю не менше коштів, аніж вони витрачають на неї.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему