18 Листопада 2017
Новини

Вчителя зловили на «гарячому» з учнем (фото)

Вчителя зловили на «гарячому» з учнем (фото)

Школяр допоміг батькам і поліції зловити зловмисницю, привівши їх до неї додому, де жінка, запалюючи свічки чекала свою чергову юну жертву.

У США вчителька попалася на гарячому на  "живця ", коли чекала свого учня, щоб провести з ним вдома цікавий вечір. Про це повідомляє New York Post.  

Любовний зв'язок між вчителькою і школярем запідозрили батьки хлопчика. Вони не могли зрозуміти, навіщо йому стільки додаткових занять природничими науками після уроків. Тоді вони разом з місцевим шерифом перевірили телефон підлітка, де знайшли відверті фотографії.

Вчителя зловили на «гарячому» з учнем

Молода 22-річна Хантер Дей працювала вчителем природознавства в американській школі в Юконі. Крім того жінка буза одружена з учителем, який працював в тій же школі.

Правоохоронці вирішили зловити непристойну вчительку на  "гарячому ". Коли разом з учнем вони підійшли до будинку, хлопчик отримав повідомлення від вчительки: "Двері, як завжди відкриті".

Вчителя зловили на «гарячому» з учнем

Коли вони зайшли в будинок, то побачили, що жінка у всій красі чекала гостя. Вона одягла короткі шорти, запалила свічки і приготувала місце для любовних утіх.

"Це класичний випадок серйозного порушення громадського договору. Шкільним вчителям доручено захищати і навчати наших дітей, а не зв'язуватися з ними незаконними сексуальними стосунками", - сказав шериф Кріс Уест.

Вчителя зловили на «гарячому» з учнем

Хантер Дей заарештували. Зараз поліція і школа проводить розслідування. Ціна її звільнення під заставу встановлена в розмірі $ 85 тисяч.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему