16 Листопада 2017
Новини

9 акторів-геїв, які розбили серця прихильниць

9 акторів-геїв, які розбили серця прихильниць

Вони мужні, сексуальні талановиті та харизматичні. А ще голубі… Які красені-актори розірвали своїм зізнанням серця мільйонів прихильниць з усього світу?

Свою сексуальну орієнтацію нині ніхто не приховує. Проте щоразу черговий камінг-аут від знаменитостей викликає неабиякий фурор серед публіки. Пропонуємо вам ознайомитися зі списком акторів, нетрадиційна сексуальна орієнтація яких стала справжнім шоком для аудиторії.

Меттью Бомер

Через що точно плачуть фанатки, та це через сексуальні вподобання Меттью Бомера. Актор здобув популярність завдяки головній ролі в серіалі «Білий комірець». У своїй приналежності до сексуальної меншості заявив у лютому 2012 року. Нині живе з голлівудським публіцистом Саймоном Холлсом. Пара виховує трьох дітей від сурогатної матері.

Вентворт Міллер

Ще один красунчик-гей – Вентворт Міллер. Цей американський актор і сценарист, найвідоміший за роллю Майкла Скофілда в серіалі «Втеча», заворожив не один мільйон жінок. Проте даремно дамочки понадіялися. Чоловік відкрився публіці в серпні 2013 року у Санкт-Петербурзі. Актор довгий час боявся, що його орієнтація завадить кар’єрі. Тому на запитання журналістів про особисте життя посилався на зайнятість на роботі.

Люк Еванс

До геїв належить і красунчик Люк Еванс. Актор здобув широку популярність завдяки ролі лучника Барда з фільмів про хоббіта. 2014 року виконав роль Влада Дракули, 2017 зіграв у фільмі «Красуня і чудовисько». Про свою нетрадиційну орієнтацію чоловік зізнався ще  2002 року.

Семюел Барнетт

Молодий та перспективний актор Семюел Барнетт, який уже з’явився у неординарному серіалі «Холістичне детективне агентство Дірка Джентлі», також відкритий гей. Наразі він зустрічається із театральним режисером Адамом Пенфордом.

Колтон Гейнс-Літам

Колтон Гейнс – американський актор, відомий із серіалу «Вовченя», у травні 2016 року зробив публічний камінг-аут. А 27 жовтня 2017 року він одружився із флористом Джеффом Літамом і тепер носить його прізвище.

Ніл Патрік Гарріс

Кому віддали титул «Найвправніший бабій»? Ну звичайно Барні Стінсону з серіалу «Як я познайомився із вашою мамою». Його герой провертав феєричні фокуси, зокрема в одному з епізодів йому вдалося протягом місяця щоночі зваблювати нову дівчину. Проте у реальному житті Ніл Патрік Гарріс не дає жінкам жодного шансу.

Про нетрадиційну орієнтацію актор розповів журналу People 2006 року, причому зазначив, що він абсолютно щасливий.

Його обранцем став актор і шеф-кухар Девід Бартка. Хлопці почали зустрічатися ще 2004 року. 12 жовтня 2010 року у пари від сурогатної матері народися двійнята: син Гідеон Скотт та дочка Харпер Грейс. У 2014 чоловіки офіційно одружилися, хоча таємно побралися ще п'ять років тому. На їхньому весіллі виступав ще один відомий гей музикант Елтон Джон. Нині Гарріс із сім'єю проживає в Гарлемі, одному з районів Нью-Йорка.

Джим Парсонс

Про Шелдона Купера з комедійного ситкому «Теорія великого вибуху» знають навіть ті, хто ніколи не дивився цей серіал. Довгий час герой Джима Парсонса залишався самотнім. Деякий час глядачі навіть сумнівалися у його сексуальній орієнтації. Проте згодом Шелдон зустрів Еммі, а актор Джим Парсонс 23 травня 2012 року, зізнався, що він гей і вже на той момент десять років зустрічався зі своїм майбутнім чоловіком арт-директором Тоддом Співаком. Вони одружилися 13 травня 2017 року у Нью-Йорку. Церемонія пройшла за єврейськими звичаями.

Джонатан Грофф

Ще один надзвичайно привабливий гей – американський актор та співак Джонатан Грофф (серіали «Хор» та «В пошуку»). Зараз Грофф перебуває у стосунках з актором Закарі Куінто (серіали «Герої» та в роль коммандера Спока в фільмах «Зоряний шлях»).

Ієн Маккеллен

Ви стовідсотково знаєте Ієна Маккеллена за роллю Магнето в серії фільмів «Люди Ікс» та завдяки образу чарівника Гендальфа Сірого в екранізаціях «Володаря кілець» і «Хоббіта».

Можливо сьогодні Ієн Маккеллен не очолить список найкрасивіших чоловіків світу, проте все ж розчарував не одну тисячу жінок зізнавшись, що він гей. Актор розповів про свої сексуальні вподобання ще 1988 року під час інтерв'ю радіостанції Бі-Бі-Сі. Він всіляко підтримує гей-меншини та виступає проти політики Володимира Путіна.

Чоловік десять років жив із маловідомим актором Шоном Матіасом, а також вісім років перебував у тривалих любовних стосунках із педагогом Брайаном Тейлором. Нині серце 78-річного актора вільне.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему