15 Листопада 2017
Новини

На Волині викрито схему незаконних поборів із громадян

На Волині викрито схему незаконних поборів із громадян

На Волині викрито налагоджену співробітниками Державної міграційної служби схему незаконних поборів із громадян.

Вчора у результаті спільно спланованих із прокуратурою Волинської області та оперативними підрозділами обласного Управління СБУ слідчих розшукових дій викрито та припинено незаконну діяльність підприємця та службових осіб двох територіальних підрозділів Державної міграційної служби в області, які спільно налагодили систему поборів із громадян за сприяння в оформленні паспортів для виїзду за кордон. Про це йдеться на сторінці Прокуратури Волинської області у Фейсбуці.

Як зазначено в повідомленні, при цьому службові особи підрозділу міграційної служби задля підготовки пакету документів, необхідних для оформлення паспортів, за окрему грошову винагороду вносили недостовірні відомості до офіційних документів, застосовуючи недійсні штампи та печатки. 

Незаконно отримані від громадян кошти та ці штампи й печатки вилучені під час проведення обшуків за місцем роботи фігурантів кримінального провадження. 

Наразі слідчими органу безпеки провадяться першочергові розшукові дії, по завершенню яких вирішуватиметься питання повідомлення особам про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему