14 Листопада 2017
Новини

Сина Талькова затримали у Москві

Сина Талькова затримали у Москві

Ігоря Талькова-молодшого було затримано біля Держдуми за його участь в акції зоозахисників.

У той момент Тальков-молодший співав пісні свого батька. Із ним був затриманий іще один співак. Свідок зазначив, що музиканти приїхали підтримати голодуючих зоозахисників, виконали шість пісень, потім під'їхав автозак, і їх забрали поліцейські. За словами поліцейських, музикантів затримали для проведення профілактичної бесіди. Потім їх доставили до відділку поліції Тверського району. Співакам закидають заваду руху громадян.

Раніше поліція затримала біля будівлі Держдуми трьох зоозахисників, які оголосили безстрокове голодування на підтримку законопроекту про відповідальне поводження з тваринами. Як уточнив Корецьких, затримання проводилися кілька разів, потім активістів відпускали без складання протоколу.

7 листопада учасники акції оголосили безстрокове голодування, вимагаючи прийняти законопроект про відповідальне поводження з тваринами.

Нагадаємо, законопроект внесли до Держдуми восени 2010 року. Він пройшов перше читання в березні 2011 року і до другого читання так і не дійшов.

Одна з найгостріших тем законопроекту – заборона випробувально-тренувальних станцій, на яких собак вчать полювати на дикого звіра, при цьому спускаючи їх на беззахисних тварин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему