13 Листопада 2017
Новини

Впіймала на льоту сусіда, який випав із дев'ятого поверху

Впіймала на льоту сусіда, який випав із дев'ятого поверху

У Святошинському районі Києва жінка врятувала сусіда, який випав із дев'ятого поверху, схопивши його за ноги, пише Обозреватель. Як йдеться у повідомленні, 56-річна Ольга Михайленко протягом півгодини тримала його за ноги.

"Мене терзала єдина думка: коли сили вичерпаються, що я зроблю? Розтисну руки і потім все життя буду мучитися, або ми зірвемося вниз разом?" - сказала жінка.

Чоловік, який випав із вікна, розповів подробиці. "Я курив на балконі, потім переліз на зовнішню сторону, став на ящики для квітів та сказав дружині, що якщо вона не перестане на мене кричати, зістрибну вниз. Насправді, звичайно, не збирався цього робити - дев'ятий поверх все-таки.

Сказав просто, щоб вона злякалася і припинила сварку, але коли я спробував залізти назад на балкон, нога зісковзнула, шльопанець полетів вниз і я зірвався. Встиг вхопитися руками за край бортика, повис на кілька секунд, а потім пальці розчепилися", - розповів Володимир Блискун.

Чоловіка побачив  30-річний син Ольги, який сказав матері, що над балконом висять чиїсь штани.

"Льоша сказав, що там висять якісь штани. Була вже північ, особливо не розгледиш. Я відірвалася від зошитів, вийшла подивитися. І зрозуміла, що це не штани, а... ноги сусіда зверху! Я не встигла нічого подумати - в наступну секунду він зірвався. Як мені вдалося зловити його на льоту, я навіть уявити собі не можу як у мене це вийшло. Але факт залишається фактом: коли він пролітав повз, я схопила його за щиколотки. Після цього він перекинувся догори дригом і повис", - розповідає жінка.

За її словами, ривок настільки був сильним, що "мало не висмикнув плечові суглоби", син допомогти намагався, але не вийшло.

Олексій побіг кликати на допомогу сусідів, проте інцидент стався вночі, тому пошуки помічників зайняли майже півгодини.

Жінка допускала падіння разом із сусідом, адже не змогла б розтиснути руки, якою міцно тримала чоловіка.

На щастя, на підмогу прийшли сусіди та витягнули чоловіка.

"Я тепер при зустрічі завжди кажу їй: "Олечко, миленька, рідненька.

Спасибі, що врятувала мене від смерті. Ти мій янгол-охоронець", - говорить врятований Володимир.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему