12 Листопада 2017
Новини

В Одесі під час п'яної сварки поліцейському вистрілили в голову

В Одесі під час п'яної сварки поліцейському вистрілили в голову

Зараз потерпілий перебуває в лікарні в критичному стані

У Суворовському районі Одеси сталася стрілянина, в результаті якого травмований чоловік, співробітник поліції. Про це повідомив радник глави поліції Одеської області Руслан Форостяк в ефірі телеканалу "112 Україна", інформує Україна Кримінальна.

Троє чоловіків розпивали спиртні напої, почалася сварка, після чого один з чоловіків вистрелив іншому в лоб.

"Вчора надійшло повідомлення про стрілянину в Суворовському районі міста, зокрема, інформація про те, що молода людина без свідомості, у нього пошкоджена голова, кровотеча. На місце виїхала оперативно-слідча група.

Як з'ясувалося, потерпілий зараз перебуває в критичному стані, за його життя борються медики. Він знаходиться в комі, йому зробили операцію. Чоловік є співробітником поліції, дільничним Суворовського району міста. Він отримав цю травму в результаті сварки і конфлікту з чоловіком, з друзями, з якими він дійсно розпивав спиртні напої ", - розповів Руслан Форостяк.

За словами Форостяка, постріл був зроблений з травматичного пістолета.

На даний момент проводяться слідчі дії. Правоохоронці порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство). Слідство веде обласна прокуратура, оскільки злочин стався стосовно співробітника поліції.

Двоє підозрюваних вже затримано. Зараз з'ясовується, де знаходиться зброя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему