12 Листопада 2017
Новини

12 листопада: кого привітати з Днем ангела

12 листопада: кого привітати з Днем ангела

Цього дня відзначають іменини:  Артем,  Марко,  Олена,  Стефан,  Зиновія,  Олександр,  Макар,  Максим, Зиновій.

АРТЕМ

«Має бездоганне здоров’я», «здоровий» – значення імені Артем у перекладі з давньогрецької мови.

Сьогодні чоловіче ім’я Артем є одним з найбільш популярних імен для хлопчиків і з кожним роком його популярність тільки зростає. Основною рисою володарів цього імені є бажання йти своїм шляхом, покладатися тільки на себе і бути незалежним ні від кого.

З дитинства Артем росте спокійною і слухняною дитиною, в дитячому садку і школі не дає в образу слабких дітей. Часто він буває улюбленцем у вчителів і вихователів, рано починає цікавитися читанням. Маленькому Артему не потрібно нагадувати про його домашні обов’язки, уроках або тренуваннях, він завжди про все пам’ятає сам. Хобі або вид спорту він теж обере собі сам.

Незважаючи на значення імені Артем часто хворіє в дитячому віці респіраторними і простудними захворюваннями. У старшому віці володіє міцним здоров’ям.

Згідно характеристиці імені Артем спокійний, урівноважений, товариський, дружелюбний і досить ненав’язливий в спілкуванні з оточуючими людьми. Ці люди вміють зберігати таємниці, дуже віддані і надійні. Артем не любить обман і завжди говорить тільки правду, потрапляючи з-за цієї звички у неприємні ситуації.

Чоловіки з ім’ям Артем досягають в житті певних висот завдяки власній праці та наполегливості. Можуть реалізуватися і процвітати практично в будь-якій справі. З начальством підтримують добрі рівні відносини, службових романів не заводять. Стають хорошими журналістами, політиками, дипломатами, лікарями, електриками, вчителями, архітекторами, будівельниками.

МАРКО

З латинського «маркус» – «молоток».  За другою версією вважається, що початок від імені римського бога Марса – бога війни, бога-покровителя стад і людей.

Марко – самостійний і практичний чоловік з гострим і тверезим розумом. Він характеризується врівноваженістю, підвищеним самолюбством, відчуттям вищості. Але, щоб уникнути непорозумінь вважатиме за краще не показувати це оточуючим. Не схильний до болісного самоаналізу.

Незважаючи на практичність і тверезий розум, він не позбавлений уяви і мрійливості. Він володіє твердим характером, дуже честолюбний, при цьому ніколи не забуває про матеріальну сторону життя. Завдяки непоганим вольовим якостям, може досягти помітних успіхів в житті. А дипломатичні здібності допоможуть йому стати хорошим керівником.

Спілкуватися з Марком краще на мові логіки, розставляючи акценти при цьому на вигодах і перспективи. Марку потрібно вчитися будувати на щирості відносини з близькими людьми.

Дружину вибирає дуже обережно. Він шукає супутницю життя, здатну бути йому одночасно беззаперечної подругою, бездоганної помічницею і людиною, здатним пожертвувати своїми інтересами заради нього. Жінка повинна визнавати інтелектуальну перевагу чоловіка, навіть якщо це не є правдою.

ЗІНОВІЯ

Ім'я має давньогрецькі корені і означає "богоугодно живе".

Відмітна риса характеру Зіновії - цілеспрямованість. Якщо вже жінка, що носить це ім'я, задумала щось здійснити, вона не відступиться і прийде до заповітної мети. Іноді - ціною втрат і розчарувань. Зіновія навряд чи займе керівну посаду, але з неї вийде відмінний виконавець. Вона буде сумлінно виконувати, що їй доручено, і зробить все так, що причепитися буде не до чого.

Зіновія - людина слова: вона ніколи не буде обіцяти того, чого не в силах виконати. Але вже якщо жінка з цим ім'ям пообіцяла вам щось, будьте впевнені: вона неодмінно це виконає - чого б їй це не коштувало.

Що стосується професії, то з Зіновії вийде відмінний архітектор чи інженер, лікар, закрійниця, артистка.

Багато що в характері Зіновії залежить від того, в яку пору року вона була народжена. Зіновія, що з'явилася на світ взимку, вкрай складна людина. Вона - велика сперечальниця, погано йде на компроміси, уперта до крайності.А ось Зіновія, народжена навесні, - чутлива і вкрай вразлива жінка. Вона все приймає близько до серця, важко переносить навіть невеликі душевні травми. Повільна, але ґрунтовна у справах.

У шлюбі Зіновія зазвичай неконфліктна, тому в її родині зазвичай панує мир і спокій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему