11 Листопада 2017
Новини

11 листопада: кого привітати з днем ангела?

11 листопада: кого привітати з днем ангела?

Цього дня відзначають іменини Анастасія, Андрій, Анна, Василь, Віктор, Євген, Кирил, Микола, Олексій.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

АНАСТАСІЯ

Ім’я Анастасія – жіноча форма чоловічого імені Анастасій. У перекладі з грецької мови означає «повернення до життя», «воскресіння», «воскресла», «відроджена», «безсмертна». Анастасії з дитинства – бажані діти. Настя дуже довірлива, добра і зовсім не злопам’ятна. Маленька дівчинка Настя дуже любить казки, у неї добре розвинена уява, вона вміє придумати і гру, і забаву. Працьовитість – невід’ємна риса власниць цього імені, але в дитинстві потрібно наполегливо її прищеплювати дівчинці, так як вона любить помріяти, і це її постійно відволікає. Згодом саме ці якості – працьовитість, старанність, завзяття, виховані в дитинстві – зіграють не останню роль в її житті. Анастасія хороша майстриня, вміє вона і шити, і в’язати, і добре готує. Подорослішавши, вона буде прагнути тримати свій будинок в чистоті, сувора, але справедлива в цьому відношенні і до чоловіка, і до дітей. Вона не любить тримати в будинку нічого зайвого. Все, що вже стало непотрібним, вона без жалю або подарує, якщо це можна подарувати, або ж викине. Настя любить оточувати свою оселю квітами, картинами, килимами. У її будинку завжди можна знайти і красиву шкатулку, і незвичайну дрібничку. Але у Настусі всі ці речі будуть приносити користь, служити їй в господарстві. Настя людинолюбна, вона дуже душевна і чуйна людина, їй не чужі жалість і милосердя. Вона вміє зберігати секрети. Найчастіше Анастасія вибирає ті професії, де вона може допомагати людям, може віддавати своє тепло, піклуватися про когось. Вона може стати медсестрою, вихователем дитячого садка, психологом. У дорослому віці Анастасія продовжує жити фантазіями, тому трапляється, що Насті вибирають романтичні, а часом і небезпечні професії. Вони можуть стати цирковими артистами, рятувальниками, альпіністами. Анастасія завжди готова пожертвувати своїми бажаннями, своїм часом на користь іншої людини. Анастасія – дуже вольова людина, характер у неї незламний, твердий. Її неможливо підкупити, змусити, її можна лише переконати в тому, що вона необхідна, але тільки якщо це дійсно так. Настя завжди хоче бути під захистом, вона залежна від того, кого любить. І саме тому вона виходить заміж тільки за сильного чоловіка, здатного утримувати її і сім’ю. Найчастіше заміж Анастасія виходить рано. Жінки з ім’ям Настя турботливі, вірні дружини і люблячі матері.

АНДРІЙ

В основі імені лежить грецьке слово "андрос", що означає "чоловік".

З дитячого віку Андрій має буйну фантазію. Улюблені іграшки в нього – це всілякі конструктори. Він може зображувати автомобіль і гонщика одночасно, носитися при цьому по квартирі й видавати всю гаму звуків – від гурчання мотора до скрипу гальм.

Захоплений своєю грою, Андрій мало уваги звертає на прохання поводитися тихіше, й чи не єдине, що його може зупинити, – це солодощі. Якщо є брат, то Андрій щиро любить його. До сестри ставиться строго й не хоче уступати їй ні в чому. Андрій-підліток серед своїх однолітків нічим особливо не виділяється, однак згодом виявляється, що в житті він – серед найуспішніших.

 

АННА (ГАННА)

Ім’я має давньоєврейське походження й означає "благодать"

У Анні з раннього дитинства проявляється її головна якість – доброта. Вона з радістю доглядає за кошенятами, цуценятами, пташками. Граючи зі своїми ляльками, поводиться з ними, як з молодшими дітьми. У старшому віці вона здатна надати серйозну допомогу своїм близьким, що потрапили в скрутний стан.

Допоможе старенькій сусідці з покупками та клопотами в будинку. Турботи рідних і близьких їй людей стають і її турботами. Навколишні нерідко цим зловживають, але Анна не ображається.

ВАСИЛЬ

Ім’я походить від давньогрецького слова, яке означає "царський, царствений".

Василь у дитинстві дуже любить гратися зі звірятами й пташками, ніколи не скривдить беззахисну істоту. Вася – мазунчик бабусь і дідусів. Йому постійно необхідно перебувати в товаристві однолітків. Спілкування із друзями у Василя на першому місці.

ВІКТОР

Ім’я походить від латинського слова "Віктор", що означає "переможець".

Віктор – довірливий хлопчик, вірить усьому, що говорять йому дорослі. Довідавшись про обман, він сильно засмучується, Віктор не злопам’ятний, швидко забуває образи й знову з довірою ставиться до людей.

Можна намагатися змусити Віктора займатися музикою, наприклад, навчати грі на піаніно або скрипці, але малоймовірно, що з Віктора вийде професійний музикант. Щирий інтерес у хлопчика будуть викликати книги про індіанців і фільми про розвідників. Небезпечні пригоди викликають у нього більше почуттів і емоцій, ніж абстрактні музичні образи.

Ставши дорослим, Віктор буде вибирати професію, більше пов’язану із чимось конкретним і відчутним. З нього вийде гарний електрик або шофер. Він може стати професійним футболістом, домогтися успіхів у стрілянні з лука. Якщо ж Віктор стане художником, то швидше за все він надасть перевагу графіці.

 

Він може вступити в конфлікт із дружиною, щоб не допустити обмеження інтересів товариша. Василеві подобається його робота, але він не буде прагнути до першості у своїй справі, щоб не зачепити честолюбні помисли своїх друзів. Одна з небагатьох негативних якостей Василя - це пристрасть до спиртного.

ЄВГЕН

Ім’я походить від давньогрецького слова, що означає "шляхетний".

Маленький Євген рано почне читати й писати. Він добре буде вирішувати завдання, що вимагають певної кмітливості. Євгенові легко будуть даватися іноземні мови. З ровесниками дружний, користується повагою. До дівчат відчуває романтичні почуття, іноді зайво ідеалізуючи їх.

Євген працьовитий, але труднощі, які виникають у нього на шляху, вибивають його зі спокійного стану, змушують нервувати. Найбільшого успіху може домогтися в техніці й точних науках. У роботі, яка вимагає великої концентрації сил і уваги, досягне середніх показників. Серед Євгенів чимало електронників, письменників, льотчиків.

МИКОЛА

Ім’я походить від давньогрецького імені Ніколаос, що перекладають як "переможець народів".

Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Не пристає з капризами до батьків, напевно, тому вони не завжди приділяють Миколі достатнього часу. Навчається добре з усіх предметів. Серед однолітків його відрізняє сила, активність і кмітливість.

Труднощі переборює без сторонньої допомоги. Урівноважений, працьовитий і працездатний. Микола здатний опанувати будь-яку професію, буде добре заробляти.

Простий у спілкуванні, товариський. На посаді керівника Микола жорсткий і навіть деспотичний. Підлеглі будуть побоюватися його. У стані гніву погано контролює себе і здатний наламати дров.

ОЛЕКСІЙ

Ім’я Олексій в перекладі з давньогрецької мови означає «захисник», «оберігає». У російській народі вживалися й інші форми цього імені: Алексій, Лексей, Ляксей, Олексей, Олекса, Алекса, Алесь, Олесь, Лесь. Ім’я Алекса також є самостійним ім’ям. У імені Олексій існує рідко вживається жіноча форма імені - Олексин, яка була запозичення з французької мови. В сучасний час стало вживатися інше жіноче ім’я, утворене від імені Олексій - Алексія. Олексій може похвалитися досить розвиненою інтуїцією. Але в досягненні своїх бажань йому допомагає не тільки вона, а й властиві Олексію активність і воля. Олексій вміє оцінювати свої сили. Якщо він впевнений у своєму успіху, то буде йти до переможного кінця, а якщо благополучний результат представляється чоловікові сумнівним, то, швидше за все, він відмовиться від своїх спроб. Поступливий характер Олексія допомагає йому щасливо будувати своє сімейне життя. Творчі здібності дають широкі перспективи, але Олексій дуже гидливий і тому відмовляється від багатьох вдалих ідей. Найбільше у своєму житті Олексій цінує свого батька, слідом йдуть діти Олексія. Маленький Олексій дуже доброзичливий. Льоші важливо в будь-якій справі досягати найкращих результатів. У хлопчика каже вроджене честолюбство. Іноді це якість спить, і тоді Льоша стає ледачим і бездіяльним. Олексій не відноситься в величним і видатним людям. Він звичайний чоловік, ніжний з улюбленими і надійний для своїх друзів. Він не позбавлений прекрасних якостей, але всі вони виражені не яскраво. Чоловік непогано пристосований для повсякденного життя, але сильні пристрасті і несподівані повороти долі не для нього. Олексій часто тікає від дійсності при найменшій невдачі. Він заглиблений у себе, багато фантазує. Олексій не любить засудження і легко виправдовує себе, вигадуючи пояснення своїм вчинкам. Розум і інтуїція Олексія швидше жіночого типу, ніж чоловічого. Він уважний до дрібниць, має хорошу пам’ять, відрізняється допитливістю. Олексій незмінно шанобливий зі своїми батьками. У відносинах з жінками цей чоловік цінує акуратність і охайність своєї обраниці. Чутливість і вразливість Олексія залучають до нього багато прихильниць, тому перемоги над протилежною статтю чоловік здобуває легко і часто. Проте, Олексій – вірний чоловік, який відноситься до дружини часом занадто довірливо. Особливих захоплень у чоловіка з ім’ям Олексій немає. Його можна назвати людиною справи, якщо лінь не взяла в ньому верх. Він не позбавлений творчих здібностей, які можуть допомогти стати хорошим художником, актором, письменником. Професії, пов’язані з точною наукою, також підходять Олексію. Одноманітна робота не дуже подобається Олексію, але старанно виконувати він буде і її. Якщо у чоловіка буде на те бажання, то він зможе добитися успіхів і в спорті, і в бізнесі, і в виробництві, заробивши цим собі положення в суспільстві.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему