10 Листопада 2017
Новини

Американка одружилася з сином, а потім з дочкою

Американка одружилася з сином, а потім з дочкою

Громадянка Сполучених Штатів Америки Патрішіа Спенн вступила в шлюб з власними дітьми, при чому спочатку із сином, а потім з дочкою.

Про це повідомляє "Обозреватель".

У 2008 році Патрішіа Спенн вийшла заміж за власного сина, однак розлучилася через рік і три місяці подружнього життя. У 2014 році вона почала відносини зі своєю дочкою Місті Спенн, яка живе в місті Данкан (Оклахома). Дівчина проживала у своє бабусі, оскільки у свій час її мати позбавили батьківських прав, і вони не бачилися аж до початку роману.

У 2016 році жінки вирішили одружитися, через що Місті Спенн потрапила у в'язницю на десять місяців за звинуваченням в інцесті.

Сама Патрішіа Спенн заявила, що вона не вважає свої відносини з дочкою порушенням закону, оскільки її ім'я було видалене зі свідоцтва про народження після того, як матір позбавили батьківських прав. Таким чином, жінка вважає, що за законом вона вже не являється матір'ю Місті Спенн.

Через деякий час суд відстрочив відбування покарання дли Місті Спенн, а справа її матері буде розглядатися в суді вже у січні 2018 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему