10 Листопада 2017
Новини

Начальник управління МВС - педофіл. 26 злочинних епізодів

Начальник управління МВС - педофіл. 26 злочинних епізодів

Скандальна справа колишнього підполковника республіканського МВС, 46-річного Дмитра Авдоніна, дійшла до суду

У РФ колишній начальник управління МВС у Мордовії, підполковник Дмитро Авдонін, отримав 13 років колонії суворого режиму за виготовлення дитячого порно і спокушання дитини. Про це повідомляє lenta.ru.

Суд визнав Авдоніна винним у скоєнні 13 епізодів виготовлення порнографії за участю дівчинки, яка не досягла віку 14 років, а також в 13 епізодах злочинів сексуального характеру відносно дитини.

Згідно з матеріалами справи, з серпня 2012-го по січень 2016-го року чоловік чіплявся до малолітньої дочки своєї знайомої. Це відбувалося в його квартирі і гаражі, в саунах, на березі місцевих водойм і на дачі. Все, що відбувається він знімав на фото та відео. У липні минулого року мати дитини пішла в фотосалон, щоб роздрукувати фотографії з флешки, яку їй дав Авдонін. Він здійснював фото-  і відеозйомку на фотоапарат і відеокамеру повністю оголених статевих органів малолітньої дочки своєї знайомої. 

На 29 світлинах була зображена маленька гола дівчинка поруч з чоловічим членом. 

Пізніше жінка розповіла поліцейським, що нібито просто виконувала прохання підполковника. Після цього його затримали.

Видання зазначало, що вперше Авдонін влаштував фотосесію з дівчинкою, коли їй було шість років. На допиті він розповів, що все це відбувалося з дозволу матері, з якою поліцейський перебував у відносинах понад десять років. Вироком суду чоловікові призначено покарання у вигляді 13 років  позбавлення волі з відбуванням у виправній колонії суворого режиму. 

Але з невідомих причин вирок суду в законну силу не вступив.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему