9 Листопада 2017
Новини

ЕКСКЛЮЗИВ: Хто повернувся у проект «МастерШеф7»?

ЕКСКЛЮЗИВ: Хто повернувся у проект «МастерШеф7»?

Феєричне повернення, недитячі капризи юних кулінарів та розбите серце Жені Білого. ТВІЙ ПОРТАЛ знову роздає титули та статуси конкурсантам.

8 листопада на екрани вийшов 22 випуск шоу «МастерШеф 7». Цього разу до учасників завітали незвичні гості. Одні поводили себе капризно та не по-дитячому професійно, а інші взагалі залишилися жити з конкурсантами. Що показали у 21 та 22 випусках кулінарного проекту?

Містер та місіс Вдача

Лише минулого тижня учасники вітали одне одного, оскільки опинившись у десятці кращих кулінарів країни. Проте продюсери проекту вирішили дещо утихомирити запал героїв. Відтак, перший конкурс 21-го випуску став справжнім сюрпризом. У шоу повернулися 10 кулінарів, які напередодні покинули проект, аби знову поборотися за місце на кухні.

Такий поворот подій неабияк здивував не тільки десятку, а і глядачів. В результаті непростого та напруженого конкурсу, у шоу «МастерШеф 7» повернулися відразу двоє кулінарів – Соломія Кульба та Максим Лизо. І якщо повернення Макса, який сам вирішив покинути шоу через травму, приємно вразило публіку, то з істеричною, дволикою Соломією, глядачі за тиждень навряд чи заскучали. Мабуть продюсери вирішили, що шоу без пакостей пані Кульби стане менш цікавим.

Соломія Кульба та Максим Лизо абсолютно заслужено отримують титули Містер та місіс Вдача.

Корону «Вічного капітана» отримує Олексій Мазніцін

У 22-му випуск на майданчик завітали юні учасники шоу «МастерШеф. Діти». Що люблять школярі? Юлія Морозенко, як і інші герої, вважали, що маленьких кухарів можна здивувати картопляним пюре, пофарбованим буряковим соком та шоколадними тістечками. Однак меню, яке склали дітки, кардинально відрізнялося від того, яке напередодні готували для учасників 6-го сезону.

Капітаном першої команди обрали Паву. У другій групі керувала Наталія Чуприк. Саме її група ганебно програла.

Проте, цей конкурс вкотре показав, що Олексій Мазніцін завжди готовий взяти на себе відповідальність. Він знову вправно виконував обов’язки головнокомандувача, за що і отримує корону «Вічного капітана».

ТВІЙ ПОРТАЛ робить серйозний прогноз: на нашу думку, саме Олексій Мазніцін, завдяки витримці та професіоналізму, отримає перемогу у шоу «МастерШеф 7».

Женя Білий у статусі «В активному пошуку»

Кохання таке непостійне. Про це добре знають учасників шоу «МастерШеф 7». Глядачі ще не насолодилися палкими почуттями Жені Білого та Єлизавети Сподобець, як хлопець повідомив: дівчина через день кидає його через… орган, назву якого не пропускає цензура. Капризна панянка вважає, що хлопець без вищої освіти не годиться їй у кавалери. Саме тому на битві Чорних фартухів Женя легко фліртував з молодили красунями та записував їхні номери телефонів.

Хто покинув проект?

Цього тижня шоу покинула Валентина Дєнєжко. Звичайно, ніхто з глядачів не сподівався на те, що тьотя Валя виграє. Проте спостерігати за її простодушністю було досить цікаво. Здається, попрощавшись з Валентиною, учасники втратили світлий промінчик, який зігрівав їх незалежно від атмосфери на майданчику. Коронна фраза Валентини Дєнєжко «Я все одно тебе люблю», увійде в історію шоу.

Хто може покинути проект?

Під загрозою вильоту опиняється вищезгадана Єлизавета Сподобець. Якщо дівчина опиниться у одній команді чи на битві Чорних з Соломією Кульбою та Женею Білим, то навряд чи вибереться. Ймовірно, вчорашній залицяльник та колишня подруга зроблять усе, аби вижити з проекту Лізу.

Також все менш привабливою для публіки стає Карина Аванесева. Її тихий та адекватний характер не віщує нічого доброго. Якщо вона набридне глядачам, сценаристи легко зіллють її.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали