7 Листопада 2017
Новини

Викинув із поїзда 4-х доньок, бо не міг їх прогодувати

Викинув із поїзда 4-х доньок, бо не міг їх прогодувати

У штаті Уттар-Прадеш, розташованому на півночі Індії, чоловік викинув з поїзда чотирьох своїх доньок у той час, коли його дружина спала. Пізніше він пояснив їй, що пішов на цей крок через безвихідь: у нього не було грошей, щоб прогодувати і видати заміж усіх п'ятьох дочок. За інформацією видання Desiblitz, трагічний інцидент стався ще 23 жовтня, проте широкому загалу про нього стало відомо тільки зараз.

Місцевий 42-річний житель Ідду Міан і його дружина Афрііна Хатун їхали потягом із п'ятьма дітьми. Коли поїзд проїжджав місто Ситапур в центральній частині штату, Міан по черзі скинув з поїзда чотирьох дівчат. У цей час його дружина і молодша дочка спали. В результаті таких дій одна з викинутих дівчаток померла.

1 листопада, на допиті, дружина Міана розповіла подробиці події. За її словами, коли вона прокинулася і запитала чоловіка, де діти, він відповів: «Я скинув їх. Хто буде годувати п'ять дівчаток і організовувати їх весілля?».

Після цього Міан пригрозив розправитися і з дружиною, і з наймолодшою донькою, якщо дружина видасть його кондукторам або начальнику складу. Коли сім'я приїхала в пункт призначення, чоловік зник у невідомому напрямку.

«Я заплатила важку ціну за те, що народила дівчаток», – додала жінка.

Вона також підкреслила, що Міан ніколи не брав на себе відповідальність як глава сімейства і багатодітний батько: «За 13 років нашого шлюбу він ніколи не дбав про нас і ніколи не давав грошей. Однак цього разу він був непохитний і змусив нас поїхати з ним. Моя мама не хотіла, щоб ми їхали, але я не послухала».

В даний час Міан знаходиться в бігах. Співробітникам правоохоронних органів вдалося відстежити його місце розташування по мобільному телефону, але ця інформація поки їм ніяк не допомогла.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему