7 Листопада 2017
Новини

Вийшла заміж сама за себе і влаштувала розкішне весілля

Вийшла заміж сама за себе і влаштувала розкішне весілля

Італійка Лаура Месла влаштувала пишне торжество з нагоди свого заміжжя. Все в кращих традиціях жанру: гарне біле плаття, триярусний торт, подружки нареченої, 70 гостей...

Свято практично нічим не відрізнялося від традиційного весілля, за винятком одного нюансу – у нареченої не було нареченого, вона вийшла заміж за… себе. Для такого незвичайного «союзу» навіть є термін – «сологамія». У жодній країні світу такі шлюби не визнані на офіційному рівні, проте з кожним роком їх проводиться все більше.

– Я твердо вірю, що кожен з нас повинен, в першу чергу, любити себе. У вас може бути казка навіть при відсутності принца, – сказала Лаура.

Ідея вийти заміж за себе прийшла італійці два роки тому після розставання з чоловіком, із яким вона зустрічалася протягом 12 років.

– Я сказала друзям і родині, що, якщо я не знайду своєї другої половинки до 40-річчя, я вийду заміж за себе. Якщо одного разу я знайду людину, з якою буду бачити своє майбутнє, я буду щаслива, але моє щастя не залежить від нього, – сказала дівчина.

Найчастіше «сольні» весілля влаштовують саме дівчата, проте у травні 2017 року італієць Нелло Руджієро одружився сам із собою в Неаполі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали