7 Листопада 2017
Новини

Легендарний актор Чак Норріс пішов із кіноіндустрії, щоб доглядати хвору дружину

Легендарний актор Чак Норріс пішов із кіноіндустрії, щоб доглядати хвору дружину

Із 2012 року, після виходу стрічки «Нестримні 2», про актора Чака Норріса нічого не було чути. Лише днями причина відходу від творчості стала відома.

Причиною його відсутності стала необхідність у постійному догляді за важкохворою 54-річною дружиною Дженні Норріс. «Мені довелося покинути кар’єру, щоб присвятити увесь свій час і все своє життя догляд за Дженні. Мрію, аби її життя було довгим і заради цього всі методи виправдані», - сказав актор.

Історія хвороби Дженні дійсно вражає, адже жінка отримала серйозні побічні ефекти від введення в її організм контрастної речовини, котра містила у своєму складі важкий метал гадоліній. Контрас ввели жінці для проходження дослідження на апараті МРТ. Після введень контрасту Дженні отримала важкі наслідки, а шкоду, заподіяну препаратом, вона відчула вже після першого введення речовини, яка викликала сильний жар у тілі.

Дженні госпіталізували із сильними болями, важким диханням, тремором тіла і слабістю. Медики не знали, що сталося із жінкою, тому вона сама розшукала інформацію про шкоду гадолінію. Коли ж подружжя знайшло клініку, де могли б допомогти Дженні, жінка знаходилась уже в важкому стані, вона схудла на сім кілограмів і майже нічого не могла їсти. Їй постійно ставили крапельниці для виведення важких металів, жінка потребувала цілодобового догляду. А її чоловік Чак постійно був і знаходиться поруч із нею.

Лікування й порятунок Дженні обійшлися подружжю вже у 2 мільйони доларів. Зараз пара хоче донести світу інформацію про шкідливість препарату гадолінію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему