7 Листопада 2017
Новини

На Одещині рецидивіст побив поліцейського, який його посадив

На Одещині рецидивіст побив поліцейського, який його посадив

У Затоці 23-річний рецидивіст, який був достроково випущений на свободу, побив правоохоронця, який раніше звинуватив його у вчиненні злочину. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції в Одеській області, передає Realist.

Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, молодик увірвався в приміщення опорного пункту поліції і кілька разів вдарив старшого дільничного офіцера. Згідно з висновком медиків, потерпілий отримав серйозну травму голови, струс головного мозку, множинні садна та синці на обличчі і тілі.

В ході досудового розслідування було встановлено, що нападник раніше був притягнутий до кримінальної відповідальності, однак достроково був звільнений з в'язниці. Після цього він напився і вирішив помститися співробітникові поліції, який раніше викрив його у вчиненні кримінального злочину.

Суд визнав 23-річного чоловіка винним у нанесенні тілесних ушкоджень співробітнику правоохоронних органів і засудив його до 1 року позбавлення волі. Також суд приєднав частину покарання за попереднім вироком у вигляді 2 місяців позбавлення волі.

Таким чином чоловік проведе за ґратами 1 рік і 2 місяці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему