6 Листопада 2017
Новини

Суд скасував вирок прикордоннику Колмогорову

Суд скасував вирок прикордоннику Колмогорову

Вищий спеціальний суд з розгляду кримінальних і цивільних справ скасував вирок українському прикордоннику Сергію Колмогорову і звільнив його в залі суду. Крім того прийнято рішення відправити на повторний розгляд справу Колмогорова в суд першої інстанції, повідомляє "Радіо свобода".

Як повідомляє журналіст Яна Полянська, прокуратура просила суд залишити в силі вирок, який раніше був винесений Колмогорову (13 років позбавлення волі, – ред.). Вирішено переглянути рішення, оскільки суд попередньої інстанції неправильно трактував експертизу і показання свідків.

У листопаді поточного року Приморський районний суд визнав Колмогорова винним у вбивстві і засудив його до 13 років позбавлення свободи. Апеляційний суд підтвердив рішення першої інстанції.

Колмогоров був звинувачений у загибелі пасажирки автомобіля на блокпосту 9 вересня 2014 року. Тоді прикордонники наказали водієві зупинити автомобіль, замість цього він натиснув на газ. Командир блокпоста дав наказ відкрити вогонь, в результаті чого жінка-пасажир загинула, водій не постраждав.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему