3 Листопада 2017
Новини

ЕКСКЛЮЗИВ: Зважені та щасливі: лікарі діагностували в Писанки рідкісний синдром

ЕКСКЛЮЗИВ: Зважені та щасливі: лікарі діагностували в Писанки рідкісний синдром

Лікарі в один голос стверджують, що симптоми Руслани Писанки можуть вказувати на рідкісне захворювання. Яке? Про це далі у статті.

Зважаючи на конкурси, які сценаристи придумують для учасників, іноді здається, що головна мета проекту «Зважені та щасливі» не лише допомогти сімейним парам схуднути, а і з цього шоу відразу відправити їх на проекти по типу «Врятуйте нашу сім’ю». Чому? Після останнього тижня багатьом парам не завадила б допомога психолога.

А куди б ви відправили свою половинку, в «Рай» чи «Пекло»?

В 10-му випуску героям шоу довелося поділитися на тих, хто житиме в «Раю» та «Пеклі». Перша група відправлялася у казковий готель, де їм пропонували найкращі спа-процедури та найсмачніші страви. Доки одні розважалися, інші розплачувалися за усе це у лісі. Більше того, всі послуги оцінювалися у калоріях. Платити по рахунках повинні були конкурсанти, які проживали у справжньому «Пеклі».

З дівчат наважилися відправитися у «Пекло» Руслана та Аліна. Глядачів дуже здивувало те, що пані Писанка віддала перевагу лісу замість комфортного готелю. Проте, зважаючи на той факт, що Ігорю скидати нічого, це рішення було правильним.

В «Пекло» повинна була б і потрапити Наталя Токарева. Доки жінка розважалася у «Раю», її коханий мало того, що оплачував її рахунки за спа-процедури фізичними вправами, так ще й досяг того стану, коли замість кілограмів нарощує м’язову тканину. Не дивно, що на зважуванні ця пара показала низький результат.

Що лікарі кажуть про симптоми Писанки?

Тепер поговоримо про головну зірку проекту «Зважені та щасливі», пані Писанку. Вкотре Руслана хитрувала. Цього разу ще до початку випробування вона заручилася підтримкою Дмитра Галича. Доки всі учасники, включаючи Аліну, самостійно будували пліт, Руся зіграла роль тендітної леді, яка без допомоги джентльмена не зможе і шнурків зав’язати. Засудити Діму, через те що повівся на провокацію актриси, чи похвалити, бо допоміг слабкій жінці, – вирішує кожний самостійно. Проте, як виявилося згодом, ця ситуація не відіграла важливої ролі для подальшої розв’язки конкурсу.

Однак, за словами спеціалістів, Руслана Писанка хвора і лікарі нездатні справитися з її недугою. Чим хворіє Руся? Спеціалісти однозначно заявляють, що у пані Писанки Синдром Мюнхгаузена. Що це таке? Це коли людина симулює, а в окремих випадках навіть штучно викликає в себе симптоми хвороби задля медичного обстеження чи, як у випадку Руслани, обґрунтованої відмови у участі у конкурсі.

Чи смертельне це захворювання? Ні! Проте, Синдром Мюнхгаузена викликає роздратування не зі сторони носія, а з боку конкурентів.

В 10-му випуску Писанка з перших же хвилин пожалілася на біль у нозі. Це щось новеньке, адже минулого тижня їй жахливо боліло серце… Руслана навіть не тренувалася. Однак, як тільки дізналася про умови конкурсу, який дарував переможцю плюс 1 кілограм, відкрила в собі друге дихання та змінила скривлену болем міну на маску людини, яка впевнена у своїй перемозі. Варто зазначити, цього разу незворушність Русі похитнула віру Аліни і та віддала їй свій приз. Проте, бонус в 1 кілограм не врятував Синіх від чорних футболок.

Що буде у наступній програмі?

За умовами шоу, пара, яка покаже на зважуванні результат менший, ніж 5 кілограмів, автоматично отримає чорні футболки. За результатами у зоні ризику опинилися відразу дві пари: Руслана Писанка та Ігор Ісаков і Наталя Токарева та Олексій Добрянський.

У наступній програмі учасників підстерігатимуть ще більші спокуси. З анонсу стало зрозуміло, що гостями шоу стануть декілька сексуальних танцівників, які перетворять життя героїв на фільм «50 відтінків сірого». Наступний випуск обіцяє бут гарячим.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему