3 Листопада 2017
Новини

Різдвяну вантажівку «Coca-Cola» заборонять через ожиріння?

Різдвяну вантажівку «Coca-Cola» заборонять через ожиріння?

Ліберально-демократична партія з Ліверпуля, що у Британії закликає заборонити вантажівку Coca-Cola Christmas через побоювання, що вона сприяє «епідемії ожиріння», пише Експрес з посиланням на Українські новини.

Як зазначено в повідомленні, незважаючи на те, що для багатьох щорічний тур вантажівки навколо Великобританії сигналізує про те, що Різдво наближається, ліберально-демократична партія з Ліверпуля вважає, що святкова традиція не повинна відбутися цього року. Лідер партії Річард Кемп написав керівництву одного з торгових районів Ліверпуля про те, що вантажівка заохочує споживання нездорового продукту.

«Я вважаю, що тур вантажівки Coca-Cola не повинен відбутися», – пише Річард Кемп. «Вам треба тільки озирнутися, щоб побачити, що Ліверпуль знаходиться в лещатах епідемії ожиріння. 30% наших 11-річних дітей страждають ожирінням. До 60% наших дорослих страждають ожирінням, і у багатьох з них клінічне ожиріння. Ми повинні вжити заходів, щоб впоратися з цим, тому що наслідки викликають тривогу».

Річард Кемп вважає, що щорічна різдвяна вантажівка – це «цинічна подія».

«Вона призначена не для того, щоб вітати Різдво, а для того, щоб збільшити споживання продукту, який є вкрай нездоровим», – наголосив він.

«10% усіх лікарняних ліжок зайняті людьми з діабетом другого типу. Усього цього можна уникнути, якщо люди будуть правильно харчуватися і займатися певними фізичними вправами», – додав Річард Кемп.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему