2 Листопада 2017
Новини

З Новим роком Винник привітає українців… із пологового будинку

З Новим роком Винник привітає українців… із пологового будинку

Вперше за останні роки українським глядачам покажуть новорічну прем'єру – 4-серійну мелодраму «Мама для Снігуроньки». Ця історія сталася напередодні Нового року з недолугим, але чарівним Юрою (Данило Бєлих, «Свати»). Його друг захворів на вітрянку і попросив підмінити на вечірках в ролі Діда Мороза. Юрі  гроші потрібні, але сім'я у хлопця руйнується: дружина зібралася подавати на розлучення і загрожує відвезти за кордон їхню дочку... Ну і вибір!, пише vesti-ukr.

«Це історія, як перед Новим роком у людей руйнуються мрії, але дивним чином все стає ще краще, ніж герої навіть могли припустити, – розповів Влад Ряшин, генпродюсер кіностудії Star Mediа, яка знімає картину. – Наша мелодраматична комедія цілком реальна, вона могла статися з кожним, фантастичних подій за сюжетом немає». Прем'єра «Мами для Снігуроньки» відбудеться 31 грудня на каналі «Україна».

Винник в пологовому будинку

«Україна» взагалі всерйоз взялася за новорічного глядача. Канал покаже гумористичний проект «Шоу братів Шумахерів» і проведе концерт «Музична платформа», де виступлять автори і виконавці 25 кращих пісень року за версією глядачів «України». У супроводі симфонічного оркестру заспівають Монатік, Alekseev, Melovin, Оля Полякова, «НеАнгели», «Антитіла», «Лісапетний батальйон», Віталій Козловський, Віктор Павлик та ін. І глядачі теж зможуть потрапити на цей концерт – 20 грудня у палаці «Україна» буде телезйомка, квитки – 150 – 2 000 грн.

Режисер Семен Горов знімає для «України» мюзикл «Велика новорічна пригода», в якому побачимо Макса Барських, Тіну Кароль, Монатика, Наталю Могилевську, «ТіК», Ірину Білик та Олега Винника в головній ролі. За сюжетом, він повинен вести новорічне шоу, але випадково потрапляє на інші зйомки – і з цих казусів народжуються комедійні ситуації. Так, в одному епізоді Винник опинився в пологовому будинку. Там якраз знімали «Жіночого лікаря».

На стінах – красиві арт-фото вагітних, в кріслі, навпаки, трохи лякає своєю реалістичністю гумове немовля, дитячі ліжечка і іграшки, стетоскоп. Але навкруги – новорічна атрибутика: срібні гілки штучних ялин, ошатні кулі і навіть келихи для шампанського – пологовий будинок готується до свята. «Породіллі, сюди!» – кричить помічник режисера, і кілька дівчат з накладними животами слухняно дрібочуть по коридору. І тут в чорному сюртуку з породіллею на руках вбігає Олег Винник. «Лікаря! Лікаря! Тут жінка народжує!» – кричить він. «Санітари пішли», – командує Горов. До Винника підбігають санітари з гойдалкою і швидко перекладають жінку на візок. На обличчях – усмішка: ще не увійшли в роль. Дама починає віддалятися, але, романтично простягнувши руку в сторону артиста, сміховинно виконує фрагмент його хіта: «З ким ти п'єш вино і про що твоє кіно?»

Один дубль, другий, третій... Санітари вже перестали посміхатися. Всякий раз Олегу потрібно було вбігати з досить важкою породіллею на руках, кликати лікаря за сценарієм. Треба віддати належне його спортивній підготовці (в молодості він займався бодібілдингом) – у 44-річного співака ні дихання не збилося, ні хода, тільки раз трохи спіткнувся об кабель на підлозі. За 12 дублів тільки обличчя у Винника робилося все сумніше.

Далі за сюжетом до нього підскакував товстенький режисер «Жіночого лікаря» з криком: «Чому сторонні на майданчику?» Грізно вдивлявся в обличчя блондина і тут же переходив на нудотний тон: «Олег Винник? Нарешті у нас справжня зірка! Зараз ми знімемо... екшен! Халат Виннику». На плечі Олегу накидався білий халат, і біля його обличчя клацали хлопавкою. Тут в зйомку втрутився справжній режисер – Горов: «Ляскайте прямо перед обличчям Олега, щоб він злякався. А Ви, Олеже, стійте як би в шоці, а після хлопавки Ви повинні здригнутися». І на наступному дублі він відсахнувся від хлопавки...

Гумор і зірки

«Інтер» готує свій традиційний «Вогник», який канал зібрався знімати в кінці жовтня – на початку листопада. За інформацією, серед артистів, які виступатимуть там, будуть Світлана Лобода, Оля Полякова, Олег Винник і Макс Барських. На «Новому каналі» «Вогників» знімати не мають наміру: «Але в кількох наших найпопулярніших шоу – «Київ днем ??і вночі», «Від селянки до панянки» ,«Ревізор» – будуть новорічний антураж і реквізит». На ICTV відбудеться новорічний концерт «Дизель Шоу», а канал «1 + 1» покаже новорічний випуск «Кварталу 95»: телезйомки обох шоу будуть в грудні. А ось зимове шоу студії «Мамахохотала» буде зніматися для «НЛО TV» через місяць.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему