2 Листопада 2017
Новини

Завтра Настя Каменських покаже свій перший сольний сексуальний кліп

Завтра Настя Каменських покаже свій перший сольний сексуальний кліп

Після розпаду відомого дуету співачка Настя Каменських вирішила зробити свій сольний проект. Виступати співачка буде не під своїм ім'ям, вона назвала свою групу «NK». Вже завтра, 3 листопада вийде перша сольна пісня під назвою «Це моя ніч» і кліп на неї.

У тизері кліпу Каменських постає в образі дуже сексуальної брюнетки. Зокрема, видно, як Настя, одягнена в нижню білизну, практично виконує знамениий рух героїні Шерон Стоун з «Основного інстинкту». А потім зникає у вогняній духовці.  Кліп зняв один із найталановитіших режисерів України, Алан Бадоєв, пише news.rambler.ru.

 «Я довго можу розповідати, який геніальний і талановитий Алан, але повірте, ніякі слова не можуть описати цю людину! – поділилася Каменських враженнями від зйомок відео «Це моя ніч». - Його підхід і бачення артиста... Алан, я вже говорила тобі, але повторю ще раз: це любов назавжди! Дякую… ».

З початком сольної кар'єри Каменських привітав і Потап. Він написав в особистому блозі зворушливий пост: «Анастасія Олексіївна, я вас вітаю з початком такої довгоочікуваної і, між тим, для всіх несподіваною сольною кар'єрою! – написав Потап. – Ти це заслужила, як ніхто інший! Це твій день, це твій рік, це моя ніч! Ніхто, крім мене, не знає, як це для тебе важливо, нехай же засяє NK!».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему