2 Листопада 2017
Новини

Юлію Вусенко поновили та знову звільнили з посади секретаря Луцькради

Юлію Вусенко поновили та знову звільнили з посади секретаря Луцькради

2 листопада депутати провели таємне голосування щодо питання поновлення на посаді секретаря Луцькради Юлії Вусенко, повідомляють Волинські новини .

Голосування провели після обрання лічильної комісії під час позачергової сесії Луцької міської ради. До складу лічильної комісії увійшли Борис Смаль (голова комісії), Євгеній Ткачук, Олександр Козлюк, Майя Шостак та Сергій Була. Члени комісії продемонстрували депутатам зразок бюлетеня та опечатали скриньки для голосування.
Як повідомив Борис Смаль, 19 депутатів міськради не скористалися правом для голосування. Нагадаємо, сесію покинули члени фракцій ВО «Свобода», «Самопоміч», «Солідарність» та «Народний контроль».

У голосуванні взяли участь 24 депутати міської ради. За поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря міськради проголосували 23 депутати. Один бюлетень визнали недійсним.
Депутати затвердили протокол лічильної комісії та проголосували за проект рішення про поновлення на посаді секретаря міськради Юлії Вусенко.
Як йдеться у проекті рішення, на виконання постанови Львівського апеляційного адміністративного суду від 4 липня 2017 року у справі № 876/7249/17, враховуючи ухвалу цього ж суду від 26 вересня 2017 року, керуючись ст.ст. 25, 26, 46, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила поновити Юлію Вусенко на посаді секретаря Луцької міської ради з 16 березня 2017 року та достроково припинити повноваження секретаря Луцької міської ради Юлії Вусенко та звільнити її з посади секретаря міськради 2 листопада на підставі п. 5 ч. 1 ст. 41 КзпП України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему