17 Жовтня 2024
Новини

Підбір та пригін автомобіля в Україну з Європи та США

Підбір та пригін автомобіля в Україну з Європи та США

Ринок автомобілів у Європі та США є дуже привабливим для українських споживачів. По-перше, ціни на доставлені з-за кордону машини, значно нижчі, ніж в Україні. По-друге, можна вибрати рідкісну модель, яка просто відсутня на вітчизняному авторинку. При цьому машина може мати кращу комплектацію. По-третє, стан машини, привезеної з-за кордону, також часто значно кращий, адже в Європі та США суворіші вимоги до технічного обслуговування автомобілів. Це лише кілька причин, чому українці замислюються про пригін авто з Європи чи США.

Як пригнати авто з Європи та США

Щоб пригнати автомобіль з Європи або США, потрібно пройти кілька послідовних кроків:

  1. Підбір автомобіля. Шукати автомобіль варто лише на надійних спеціалізованих сайтах. Якщо плануєте пригнати авто з Європи, зверніть увагу на Mobile.de та Autoscout24. Якщо йдеться про машину зі Штатів, шукайте гідні моделі на платформах Copart та Manheim. 

  2. Перевірка історії автомобіля. Існують сервіси, які допомагають ретельно перевіряти походження, пробіг, дорожньо-транспортні пригоди, актуальний стан машини, щоб уникнути «сюрпризів», особливо якщо ви маєте намір придбати пошкоджений автомобіль.

  3. Оплата вартості машини. Оплатити автомобіль можна кількома способами — від безготівкового переказу до особистої передачі грошей продавцю готівкою. Якщо маєте побоювання відносно безпеки трансакцій, зверніться до надійного посередника, наприклад VRS Service.

  4. Доставлення авто. Спосіб, строк і вартість доставлення залежать від походження автомобіля. Із Європи машину можна пригнати «власним ходом» або привезти автовозом. У разі купівлі автомобіля з США доведеться скористатися доставленням морем. Транспортування може тривати 4–8 тижнів.

  5. Розмитнення автомобіля. Ця процедура включає декларування вартості авто, розрахунок і сплату податків. 

  6. Технічний огляд та сертифікація авто відповідно до вимог українського законодавства.

  7. Реєстрація автомобіля в сервісному центрі МВС. Після сплати реєстраційного збору можна отримати номерні знаки.

Надійний підбір і пригін авто з VRS Service

Досвідчені фахівці VRS Service допоможуть швидко підібрати машину бажаної марки та моделі на надійних автоаукціонах Mobile.de, Copart, IAAI.com, Meynhaim.com, безпечно доставити, розмитнити й сертифікувати її, а також владнати всі можливі проблемні ситуації. 

Позбудьтеся зайвих турбот і мінімізуйте ризики — замовляйте підбір і пригон авто https://ev.vrs.kyiv.ua/ в VRS Service !

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Бізнес, Авто, сша, європа
В тему