2 Листопада 2017
Новини

«Шахтар» здобув вольову перемогу над «Фейєнордом»

«Шахтар» здобув вольову перемогу над «Фейєнордом»

Донецький «Шахтар» у фантастичному матчі переграв команду «Фейєнорд» з Нідерландів.

Найбільш яскравим відрізком матчу можна назвати перші 20 хвилин, за цей час команди встигли забити три м'ячі.

Спочатку Йоргенсен вивів «Фейєнорд» вперед на 12-й хвилині. Стівен Бергейс подав з правого флангу, а Нікола Йоргенсен головою відправив м'яч у кут воріт 0:1.

Радіти голландським футболістам довелося не довго, через дві хвилини «Шахтар» забив м'яч у відповідь. Факундо Феррейра отримав м'яч в кількох метрах від воріт і з другої спроби відновив паритет 1:1.

На цьому «Шахтар» не зупинився, і через три хвилини вже повів у рахунку. Марлос виявився першим на підборі і ударом з-за меж штрафного відправив м'яч під поперечину. 2:1.

Український клуб постійно домінував на полі впродовж всієї гри. Нагнітання біля воріт суперника призвело до третього голу. Новоспечений українець Марлос обігрався з партнером і елегантно перекинув воротаря 3:1. Варто відзначити, що Марлос, який нещодавно отримав український паспорт, провів одну з кращих своїх ігор і навіть свтиг забити свої перші голи в Лізі чемпіонів.

Взагалі у українського клубу гра вдалася просто чудо. Футболісти «Шахтаря» були на дві голови вище голландського клубу, гравці якого просто не знали, що їм робити з міццю суперника.

В результаті перемоги «Шахтар» міцно закріпився на другому місці в своїй групі з дев'ятьма очками.

«Шахтар»: Пятов – Бутко, Хочолава, Ордець, Ісмаілі – Фред, Степаненко – Марлос, Тайсон, Бернард (Алан Патрік, 72) – Феррейра (Дентіньо, 89)

«Фейєноорд»: Джонс – Ньюкооп, Тапіа (Дікс, 72), Жюст, Хапс – Амрабат, Ель-Ахмаді, Вільєна – Бергейс, Йоргенсен (Ларссон, 80), Боетіус

Голи: Феррейра, 14, Марлос, 17, 68 — Йоргенсен, 12

Попередження: Хочолава — Бергейс, Ель Ахмаді

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему