Сьогодні, 08:42
Новини

Зеленський розкриє не всі деталі плану перемоги — Подоляк

Зеленський розкриє не всі деталі плану перемоги — Подоляк

Не всі деталі плану перемоги у Верховній Раді представить Володимир Зеленський, зокрема не говоритиме про «додатки документа».

Про це радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив у етері телемаратону «Єдині новини».

«Є додатки, які, безумовно, не будуть публічно обговорюватися. Це все, що стосується математичної частини, тобто яка кількість зброї, в якому вигляді має бути надана Україні», — сказав радник ОП.

Подоляк заявив, що план перемоги — це «логіка цього етапу війни» і її завершення.

«Війну можна закінчити, тільки примусивши росію усвідомити, що буде далі», — заявляє Михайло Подоляк. 

Зазначимо, що Зеленський виступить у Верховній Раді з представленням плану перемоги в середу, 16 жовтня.

План перемоги

Володимир Зеленський заявляв, що Київ хоче розробити план щодо завершення війни й паралельно посилювати свої можливості на полі бою. Він пояснював, що в разі продовження тиску на росію її можна змусити до дипломатичного врегулювання.

Згодом Зеленський почав говорити саме про «план перемоги» у війні. За словами глави держави, Україна утримуватиме російську територію, оскільки це невіддільна частина цього плану. Також він пояснював, що документ може прокласти шлях до надійного миру — до повної реалізації «формули миру».

Документ Україна представить міжнародним партнерам.

«Цей план — про Україну, про наших вояків. Там небагато пунктів, і, як на мене, це добре. Кожен пункт залежатиме від рішення Байдена», — наголошував Зеленський у розмові з американським журналістом Фарідом Закарією.

Він також розповів, що український план перемоги містить п?ять пунктів, які, зокрема, стосуються військової та економічної підтримки.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак підтвердив, що запрошення України до НАТО є частиною плану перемоги, про що писали у ЗМІ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, володимир зеленський, вру
В тему