Сьогодні, 14:57
Новини

Буданов брав участь в операції зі звільнення Вовчанського агрегатного заводу

Буданов брав участь в операції зі звільнення Вовчанського агрегатного заводу

Під час операції зі звільнення Вовчанського агрегатного заводу на ключовому етапі був присутнім глава української розвідки Кирило Буданов, він безпосередньо керував місією.

Про це розповів командир підрозділу «Стугна» спецпідрозділу Тимура ГУР МО України із позивним Лінуксом в ефірі національного телемарафону, - пише «Слово і Діло».

«Ні для кого не секрет, що Кирило Олексійович Буданов часто бере участь безпосередньо в операціях. Саме у цій операції він був з нами у ключовий момент, на ключовому етапі. Кілька діб був присутній, безпосередньо керував місією. Безперечно, це підтримує бійців, дає їм мотивацію», – повідомив розвідник.

Він розповів, що важливим етапом місії стало непомітне для росіян накопичення сил оборони та засобів в районі проведення бойового завдання.

«Це складна кількаетапна операція, до виконання якої були залучені великі сили: і безпілотних систем, і артилерії, і особового складу, який має досвід зачистки подібних будівель. Тож це було завдання для нас, і ми його виконали повністю», – зазначив розвідник.

Під час штурму задіяли такі групи спецпідрозділу Тимура – «Стугна», «Парагон», «Юнгер», РДК, БДК, «Терор».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: міністерство оборони, війна з Росією, харків
В тему