Сьогодні, 10:34
Новини

Тероризував дружину та дітей: волинянин отримав «кримінал»

Тероризував дружину та дітей: волинянин отримав «кримінал»

Житель смт Любешів Камінь-Каширського району вчиняв фізичне та психологічне домашнє насилля щодо колишньої дружини та дітей.

До Камінь-Каширського РВП із заявою звернулась жителька смт Любешів Камінь-Каширського району, повідомили у райвідділі.

Її колишній чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за місцем свого проживання в порушення вимог ст. 28 Конституції України та Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», у присутності малолітніх дітей, умисно систематично, на ґрунті особистих неприязних відносин вчиняв психологічне та фізичне насильство відносно неї.

Домашнє насильство виражалося в образах нецензурними словами, погрозах фізичною розправою, штовханні та нанесенні ударів по ногах, що призвело до фізичних та психологічних страждань, а також погіршення якості життя потерпілої, які виразились у стійкому почутті страху, пригніченому настрої, переживаннях за безпеку власного життя і здоров’я та своїх дітей, а також високому рівні тривожності, порушенні сну та надмірних психологічних напруженнях.

Як зауважують, попередньо він вже вчиняв відносно неї 4 рази домашнє насильство, за що його Любешівським районним судом Волинської області притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«Якщо ви стали жертвою домашнього насильства, не тягніть, не сподівайтеся, що кривдник зміниться в кращий бік. Пам’ятайте: що довше ви будете мовчати, то гірше буде для Вас. Особа, що вчиняє стосовно вас домашнє насильство, буде відчувати вседозволеність, а її поведінка щоразу буде лиш агресивнішою. За першої ж можливості звертайтеся в поліцію!» – наголошують у поліції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, кримінал, камінь-каширський
В тему