1 Листопада 2017
Новини

Зірка 90-х Вадим Казаченко відмовився від дитини через аліменти?

Зірка 90-х Вадим Казаченко відмовився від дитини через аліменти?

Співак ще жодного разу не бачив сина, якого йому народила Ольга Мартинова.

Зі своїм промоутером Іриною Амант зірка 90-х Вадим Казаченко розлучився понад чотири роки тому заради своєї шанувальниці, фінансиста Ольги Мартинової. Співак уклав з Ольгою офіційний шлюб, нова дружина взяла його прізвище, але колишня дружина все-таки залишилася з Казаченком поруч – як директор.

Стосунки з молодою дружиною зіпсувалися після того, як Ольга оголосила 54-річному Казаченку про свою вагітність. Співак попросив дружину зробити аборт. А потім... запропонував розлучитися. Трохи пізніше 36-річна Ольга дізналася, що чоловік повернувся до своєї колишньої дружині Ірини Амант.

Ольга відмовилася робити аборт, і тоді співак і його директор Ірина Амант обрушили на вагітну дівчину град позовів загальною вартістю в 300 тисяч доларів. Частина судів Ольга виграла, благополучно народила сина. Але, як виявилося, історія ще не закінчена.

– Попереду у мене ще два суди, – розповідає Ольга Казаченко. – Про незаконне збагачення і заподіяння моральної шкоди. Будучи в шлюбі, Вадим передавав мені гроші. Наприклад, на господарські потреби. Так ось він підрахував всі ці кошти і виставив мені позов! До позову про незаконне збагачення додаються всі чеки і перекази. На продукти, ремонт і все інше. Також Вадим подав до суду позов про те, що, будучи з ним у шлюбі, я заподіяла йому моральну шкоду. Розмір останнього позову – 18 тисяч доларів. Зараз я, Катя Гордон і наші юристи зайняті такою історією: ми намагаємося визнати фіктивним шлюб Вадима та Ірини Амант. Хоча наш із ним шлюб був визнаний справжнім, на набрання чинності судового рішення відводилися 10 днів. Саме в цей момент Вадим та Ірина подали заяву в РАЦС і одружилися. І тепер виходить, що Вадик двоєженець. Але я б хотіла скасувати це рішення.

– А як же дитина?

– За паспортом син – Казаченко Філіп Вадимович. Коли він підросте, я збираюся розповісти синові про те, в якому пеклі я опинилася стараннями його батька.

– Казаченко бачив сина? Надсилає гроші для нього?

– Сина він не бачив жодного разу. Грошей не надсилає. З цього приводу нас теж чекає судовий розгляд. Адвокати Вадима подали позов, щоб опротестувати батьківство. Адже на суді я зумію довести, що він – батько, суд, найімовірніше, зобов’яже його платити аліменти. Думаю, він заявить нульові доходи, щоб нічого не платити. Нещодавно, до речі, з’ясувалося, що у мого сина є сестра Влада. Вона дочка української шанувальниці Вадима Казаченка. Вже досить доросла, сама мама. Так що у Вадика є не тільки дочка, але і внучка. Казаченко їх теж знати не хоче ...

Зараз Вадим Казаченко живе разом із Іриною Амант.

«Майже рік Ольга Мартинова намагається втягнути нас в публічні розборки на телевізійних каналах, намагаючись знайти будь-яку можливість для зйомки чергової програми з обговоренням подробиць особистого життя Вадима, – написала в «Фейсбуці» Ірина Амант. – Вона стверджує, що отримує погрози від Вадима і піддається переслідуванню з його боку. Це брехня, тому що Вадим не турбує її з вересня минулого року ні дзвінками, ні будь-яким іншим способом. Але Мартинова постійно провокує людей на вигадки та агресію щодо Вадима і мене».

За матеріалами видання «КП ЮА»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему