31 Жовтня 2017
Новини

Хеловін може бути веселим: 4 комедії для сьогоднішнього вечора

Хеловін може бути веселим: 4 комедії для сьогоднішнього вечора

Як би кожен з нас ставився до сьогоднішнього вечора, має це свято в собі щось містичне і загадкове. І якщо хтось вже збирається на «моторошну» вечірку, то любителям домашніх кінопосиденьок пропонуємо перелік не страшних, а веселих і позитивних фільмів.

На першому місці, звісно ж, кінокомедія Тайка Вайтіті  – «Реальні упирі»,  знята у стилі псевдодокументального кіно. Під прицілом – будні трьох друзів-вампірів, які змушені проводити своє безсмертя у будиночку в Новій Зеландії. До речі, сам режисер також зіграв одного з вампірів, вирішивши показати кровопивць із несподіваного боку.

Фільм «Останні дівчата» певною мірою висміює канони підліткового святкування, коли останньою жертвою обов'язково має виявитися дівчина. А на початку здавалося, що сюжет класичний: підлітки збираються провести вихідні в заміському будиночку, але приїхавши опиняються у смертельній пастці. Вижити не зможе ніхто… Чи зможе?  

«Забійні канікули» – ще один фільм із висміюванням передбачуваності й кліше. У кадрі – все ті ж підлітки і все той же заміський будиночок. Ось тільки «маніяки-вбивці», які живуть неподалік, виявляються нешкідливими лісорубами... Все вірно, підлітки надивилися фільмів жахів, запанікували, і стали ненавмисно вбивати себе. Це абсурдно, але жахливо смішно…

Для любительок романів Джейн Остін немає кращого фільму на Хеловін, аніж «Гордість, упередження і зомбі». Переосмислення класики перетворило знайомих нам Елізабет Беннет і містера Дарсі в справжніх винищувачів зомбі, заполонивши Вікторіанську Англію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему