11 Вересня 2024
Новини

Збут в особливо великих розмірах: волинські правоохоронці ліквідували канал реалізації психотропів

Збут в особливо великих розмірах: волинські правоохоронці ліквідували канал реалізації психотропів

На Волині 26-річній уродженці Кіровоградської області повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту і збуті психотропних речовин в особливо великому розмірі.

Про це інформує пресслужба обласної прокуратури.

Жінку затримали у місті Івано-Франківську 9 вересня 2024 року із пакетами з PVP вагою 1,25 кг та пакетиками з амфетаміном. 

За даними слідства, підозрювана разом зі спільниками налагодила розгалужену мережу збуту у західних областях України, у тому числі на Волині, психотропів через Телеграм-канал. 

Клієнти мали можливість обирати кількість товару та спосіб його отримання. Оплату здійснювали на банківські картки, після чого отримували інформацію, як і де забрати покупку.

Вартість вилученого у підозрюваної товару, на який накладено арешт, за цінами «чорного» ринку становить близько 1,5 мільйона гривень.

Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Встановлюються особи усіх причетних до незаконного промислу.

Досудове розслідування: ГУНП у Волинській області за оперативного супроводу Управління боротьби із наркозлочинністю ДБН Національної поліції України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, наркоторговці, наркотики, прокуратура
В тему