4 Вересня 2024
Новини

росіяни атакували Львів «Кинджалами» та «шахедами»: є загиблі

росіяни атакували Львів «Кинджалами» та «шахедами»: є загиблі

По Львову вранці 4 серпня російські військові завдали удару, випустивши ударні дрони Shahed та балістичні ракети «Кинджал».

Внаслідок цього сталося загоряння житлових будинків, а також відомо про постраждалих. Про це розповів міський голова Андрій Садовий.

Голова обласної військової адміністрації Максим Козицький заявив, що через удар у місті загинули двоє людей, а постраждалих стало 19.

Від атаки в районі головного вокзалу міста сталося загоряння житлових будинків. Крім того, на декількох вулицях у будинках вибито вікна. Перед тим міський голова казав про роботу протиповітряної оборони по безпілотниках Shahed та ракетах «Кинджал».

Через російську атаку у Львові скасували навчання у двох місцевих школах: «Арніка» та ліцеї №17.

Внаслідок обстрілу Львова «Укрзалізниця» заявила про «декілька тимчасових знеструмлень» в області. Там вивели резервні тепловози, деякі потяги вирушать «з мінімальними затримками».

У самому ж Львові тимчасово перекриють для проїзду кілька вулиць — зокрема рух обмежать на Скнилівському мосту та на вулиці Коновальця. Через це деякий місцевий транспорт також змінить маршрут.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, війна з Росією
В тему