3 Вересня 2024
Новини

У Полтаві - 41 загиблий: росіяни влучили ракетами по інституту

У Полтаві - 41 загиблий: росіяни влучили ракетами по інституту

По одному з навчальних закладів Полтави росія нанесла ракетний удар 3 вересня.

Відомо про 41 загиблого та 180 постраждалих. Ще є люди під завалами. Про це повідомив президент Володимир Зеленський та пресслужба Міноборони України.

За даними Міноборони, ворог застосував дві балістичні ракети. Було влучання по території навчального закладу та сусідньої лікарні у Полтаві.

«Була частково зруйнована одна з будівель Інституту зв‘язку. Люди опинилися під завалами. Багатьох вдалося врятувати. Більш ніж 180 людей поранені. На жаль, багато загиблих. Станом на цей час відомо про 41 загиблого», – написав Володимир Зеленський.

У Міноборони уточнили, що часовий проміжок між тривогою і прильотом смертельних ракет рф був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища.

«Частково зруйнована одна з будівель інституту, багато людей опинились під завалами. Завдяки злагодженій роботі рятувальників та медиків вдалося врятувати 25 осіб, з яких 11 деблоковано з-під завалів», – йдеться у повідомленні.

Наразі рятувальники продовжують роботу. За словами Зеленського, він доручив провести детальне розслідування чергового злочину рф.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: полтава, війна з Росією, Відео T1.ua
В тему