Сьогодні, 16:26
Новини

Ворожа атака по Харкову: поранені 11 людей

Ворожа атака по Харкову: поранені 11 людей

Харків вдень 2 вересня атакували російські війська.

Унаслідок ворожої атаки є поранені серед цивільних. Про це повідомили міський голова Ігор Терехов та очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Наразі кількість поранених зросла до 11.

Окупанти вдарили по щільній житловій забудові Київського району міста. Терехов повідомляв про 4 поранених жінок унаслідок прильоту, однак згодом у Харківській ОВА повідомили, що внаслідок атаки постраждали 5 людей. Медики надають усю необхідну допомогу.

Унаслідок атаки в місті зафіксували займання гаражів. Ліквідація наслідків триває.

Нагадаємо, за даними ОВА, упродовж минулої доби, 1 вересня, російські війська били по Харкову та низці міст і сіл в області.

Унаслідок ворожих ударів по Харкову поранень зазнали 50 людей, серед яких є діти. Окупанти обстріляли місто ракетами «Іскандер» та С-300, унаслідок чого пошкоджено торговий центр, місця громадського користування, Палац спорту.

Окупанти також били по Люботину, Куп’янську та Старому Мерчику. Загалом там поранено 7 людей.

На Харківському напрямку армія рф 7 разів штурмувала позиції Сил оборони. Бої точилися в районах населених пунктів Вовчанськ та Липці. На Куп’янському напрямку за добу відбулося 16 ворожих атак. ЗСУ відбивали штурмові дії противника біля Синьківки та Глушківки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: харків, війна з Росією
В тему