24 Серпня 2024
Новини

«Не буде хворий дід із Червоної площі диктувати нам свої червоні лінії», — Зеленський

«Не буде хворий дід із Червоної площі диктувати нам свої червоні лінії», — Зеленський

У День Незалежності до українців звернувся президент Володимир Зеленський та заявив, що у кожну точку рф, яка є джерелом небезпеки для України рано чи пізно прилетить українська відповідь.

Він додав, що лідер росії володимир путін не буде диктувати свої «червоні лінії». Звернення глава держави опублікував у соцмережах, - пише hromadske.

«Ми не дамо перетворити на сіру зону землі, де по праву має бути синьо-жовтий прапор. Не буде хворий дід із Червоної площі, який постійно погрожує червоною кнопкою, диктувати нам якісь свої червоні лінії. Як жити, яким шляхом іти і який вибір робити, буде для себе визначати лише Україна й українці. Бо так працює незалежність», — сказав він.

І додав, що той, хто зичив українській землі лиха, отримає його у себе вдома з відсотками. Зеленський зазначив, що зняв звернення на прикордонні Сумщини, де почався «бумеранг для зла», маючи на увазі операцію на Курщині.

«913 днів тому зокрема й через Сумщину росія пішла на нас війною. Порушила не лише суверенні кордони, а й межі жорстокості та здорового глузду. Безмежно прагнучи одного: знищити нас. Натомість сьогодні ми відзначаємо 33-й День Незалежності України. А те, що ніс на нашу землю ворог, тепер вернулося в його дім», — заявив Зеленський.

Зеленський наголосив, що українцям не бракує чужих областей, а нам потрібен мир і спокій вздовж усього кордону, протяжністю 6992 кілометри.

«На суші, на морі, у повітрі, всередині країни — усюди, де ми будемо стояти на варті своїх цінностей. Так, як це роблять наші воїни. На всіх напрямках фронту й державного кордону, який уособлюють прикордонні стовпи. А нашу волю й боротьбу символізують наші люди — наші захисники, наші опори», — підкреслив глава держави.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, Україна, володимир зеленський, день незалежності, Відео T1.ua
В тему