31 Жовтня 2017
Новини

31 жовтня: кого привітати з днем ангела?

31 жовтня: кого привітати з днем ангела?

Цього дня відзначають іменини Лука, Андрій, Єлизавета, Йосип, Микола, Сергій, Юліан.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

ЛУКА

Ім’я Лука походить від грецького імені Лукас, що з латинської означає «світло». Лука – ділова людина з твердими принципами. Він міцно тримається своїх переконань, так що часом це межує з упертістю. Особливо сильно це проявляється у чоловіків, народжених взимку. Лука вміє добре передчувати ситуацію, завдяки прекрасній інтуїції, проте він все-таки не поспішає робити висновки на підставі передчуттів. Лука намагається аналізувати обставини з холодним розумом. Не дивно, що успіх до нього приходить рано, приблизно у віці двадцяти п’яти років. «Літній» Лука відрізняється незалежністю і замкнутим характером. Одне із захоплень – зимова риболовля. Лука відчуває повне неприйняття до будь-якої брехні і хитрості. І сам прагне не вдаватися до неї, і чужу не переносить. Лука часто замислюється над проблемою людських взаємин, він непогано розбирається в психології, тонко відчуває співрозмовника. Лука не позбавлений самолюбства і має честолюбні прагнення. Чоловік з цим ім’ям в більшості випадків вдало одружується, в шлюбі у нього народжується кілька синів. Чоловік дуже цінує і охороняє фортецю сім’ї. Часто Лука виховується в дуже релігійній сім’ї, а тому має високі моральні принципи. Розумна дружина зможе приборкати ту невгамовну енергію, яка так і бризкає з Луки. Майбутня дружина повинна бути не тільки розумнішою за Луку, але і володіти великим набором достоїнств, включаючи терпіння. Саме та жінка, яка залишиться поруч із Лукою, коли інші зникнуть з його життя, зможе стати саме тією, заради якої чоловік зважиться щось поміняти в своєму житті. Лука сильно відчуває нещирість в людях. Чоловік з цим ім’ям, особливо народжений влітку, вважає за краще проводити дозвілля в колі сім’ї. Галасливих зборищ Лука не любить, вважаючи їх марною тратою часу. Однак при цьому Лука дуже боїться самотності. Спілкуючись з Лукою, слід пам’ятати, що це дуже логічна людина.

АНДРІЙ

В основі імені лежить грецьке слово "андрос", що означає "чоловік".

З дитячого віку Андрій має буйну фантазію. Улюблені іграшки в нього – це всілякі конструктори. Він може зображувати автомобіль і гонщика одночасно, носитися при цьому по квартирі й видавати всю гаму звуків – від гурчання мотора до скрипу гальм.

Захоплений своєю грою, Андрій мало звертає увагу на прохання поводитися тихіше, й чи не єдине, що його може зупинити, – це солодощі. Якщо є брат, то Андрій щиро любить його. До сестри ставиться строго й не хоче уступати їй ні в чому. Андрій-підліток серед своїх однолітків нічим особливо не виділяється, однак згодом виявляється, що в житті він – серед найуспішніших.

ЄЛИЗАВЕТА

Ім’я Єлизавета має давньоєврейське походження й у перекладі буквально означає «Бог мій – клятва», «заклинаємо Богом». Примхлива і владна, категорична і самозакохана Єлизавета часто відчуває себе недооціненою, тому вступає в конфлікти і робить божевільні вчинки. Це владні жінки, які мріють спорудити навколо себе маленьке королівство. Єлизавета вперта, заздрісна, хвалькувата, її постійно мучать сумніви, вона завжди має купу проблем і намагається повідомити про це абсолютно всім близьким і друзям. Проте, з дорогими для Лізи людьми вона проявляє себе доброю і чуйною жінкою. Вона – інтроверт, замкнута і не завжди говорить те, що дійсно думає. Єлизавета вміє пристосовуватися до оточення. Вона цікава і врівноважена, завжди доводить розпочаті справи до переможного кінця, при цьому на першому місці для цієї жінки будуть її інтереси. Вона дуже болісно сприймає власні невдачі. Конфліктність Лізи негативно позначається на її відносинах з колегами. Єлизавета обожнює плести інтриги і розпускати плітки, в спілкуванні з жінками воліє бути лідером. Взагалі ж, професійна діяльність для Лізи не є найважливішою сферою життя. Ідеальні професії для Єлизавети – радіо– і телерепортер, ці жінки завжди цікавляться новітніми розробками в області радіоелектроніки. Проте, потай від усіх Лізи мріють бути розвідницями або слідчими. Найважливіше в житті Єлизавети – її сім’я. Ліза прекрасна господиня, ощадлива і запаслива. Вона відмінно готує і частенько балує свого чоловіка різними кулінарними шедеврами. До візитів друзів і родичів чоловіка Єлизавета ставиться спокійно, також спокійно вона спілкується з сусідами. У сімейних стосунках шукає спокою і миру. Перші роки подружнього життя Лізи можуть характеризуватися напруженням у відносинах з чоловіком, але пізніше всі проблеми зникають. В молодості Єлизавета має безліч шанувальників, щасливою вона стає, як правило, тільки в другому шлюбі. Зустрівши коханого і ставши його дружиною, Єлизавета буде йому вірна, навіть,коли овдовіє. Єлизавета любить заманити в свої тенета сором’язливого чоловіка, який навіть не здогадується, куди потрапив. Вона мріє кинутися в обійми коханої людини, але приховує своє бажання. Єлизавета завжди шукає найкраще, включаючи партнера. Зовні Ліза виглядає привабливою, але хитрою кокеткою, вона обожнює яскраво одягатися. Єлизавета дуже легко сходиться з новими людьми. У Єлизавети дуже розвинена інтуїція, яку вона успішно використовує для вибору друзів. Ліза обожнює гучні компанії і розваги, однак, вибираючи між подругами і сім’єю, завжди вибирає сім’ю.

ЙОСИП

Давньоєврейського походження, означає: «збільшення, прибуток».

У ранньому дитинстві Йосип буває дратівливий. Цьому хлопчикові важко догодити: то каша не та, то іграшка не така, яку він бачив у вітрині магазина. До шкільного віку ця якість непомітно минає.

МИКОЛА

Ім’я походить від давньогрецького імені Ніколаос, що перекладають як "переможець народів".

Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Не пристає з капризами до батьків, напевно, тому вони не завжди приділяють Миколі достатнього часу. Навчається добре з усіх предметів. Серед однолітків його відрізняє сила, активність і кмітливість.

Труднощі переборює без сторонньої допомоги. Урівноважений, працьовитий і працездатний. Микола здатний опанувати будь-яку професію, буде добре заробляти.

Простий у спілкуванні, товариський. На посаді керівника Микола жорсткий і навіть деспотичний. Підлеглі будуть побоюватися його. У стані гніву погано контролює себе і здатний наламати дров.

СЕРГІЙ

Ім’я Сергій має різні версії походження. За першою, найпоширенішою версією, ім’я Сергій походить від римського родового імені Sergius. Сергій – це древній римський рід, ведучий, що бере початок від троянців та означає «високий», «знатний».

За наступною версією, ім’я Сергій – це сучасна форма латинського «servi dei», в перекладі означає «слуга Бога».

Як один з варіантів цієї версії – ім’я Сергій походить від латинського «Servus», що перекладається як «слуга».

Мало зустрінеш людей настільки ж товариських і відкритих світу, як Сергій. Він володіє глибиною почуттів і часом непередбачувано поводиться.

З Сергія може вийти непоганий креативщик – він легко висуває нові ідеї, в змозі самостійно реалізувати кожну з них. Можете бути впевнені, що всі, кого він приверне до процесу втілення, пройдуть з його боку ретельний відбір.

Сергію не властиво приховувати або намагатися інакше піднести всі грані свого характеру, тому і хороше, і погане в ньому завжди зовні.

Однак почуття Сергій намагається тримати в собі. Йому приємніше і легше діяти, ніж проявляти будь-які емоції. Здатність до участі і тактовність з’являється у цього чоловіка лише в солідному віці.

Сергій вважає себе хитрою людиною, але він часто недооцінює опонента і потрапляє в халепу. Для роботодавця Сергій – цінний працівник. Він дуже обов’язковий і сумлінний. Перше його прагнення при вдалому працевлаштуванні – це облаштування і налагодження робочого процесу. Однак зі своєю думкою він не буде лізти до всіх і кожного.

Образити Сергія нескладно, навіть дрібниця може зіпсувати йому настрій. З проблемами він частіше намагається впоратися самотужки, не покладаючись ні на кого. Своїх друзів Сергій дуже цінує і завжди готовий надати їм допомогу.

Жінки і веселі застілля знаходяться в центрі захоплень чоловіка з цим іменем, але він не показує цього оточенню. Доля Сергія складається, немов мозаїка, з поганих і хороших вчинків, надмірної довіри і м’якості і, навпаки, стійкості і твердості в рішеннях.

У житті Сергію не вистачає блиску, і він всіляко прагне до нього. Цей чоловік обов’язково залишиться в пам’яті людей. Сергій володіє талантом знаходити вихід із найзаплутаніших ситуацій. У цьому йому допомагають його розумові здібності, здатні виявляти увагу і до цілого, і до частковостей.

Жити з Сергієм дуже непросто. Його вчинки бувають непередбачувані. Сам же він легко оцінює людину одним поглядом і має розвинену інтуїцію. Коли Сергій поруч, з ним складно не сваритися, але коли він зникає з життя, то на думку спадають всі позитивні моменти життя з ним, а їх виходить немало. Поведінка Сергія часто не вписується в громадські рамки моральності і моралі, вони для нього занадто вузькі.

З Сергїїв виходять найкращі батьки і чоловіки, а в якості супутниць життя ці чоловіки вибирають, як правило, спокійних і врівноважених жінок. Він у всьому прислухається до дружини, але і про свою думку не забуває.

У задоволеннях Сергій часто не знає міри. Він захоплюється музикою, любить ходити в кіно. У компанії він заводила і балакун, не проти взяти участь у виставах і постановках. Прагнення втілювати і чималий творчий потенціал часто змушують Сергія вибирати кар’єру актора або композитора. Навіть якщо вибір чоловіки не впав на творчі професії, він буде прагнути стати керівником або працівником реклами. Тільки на таких позиціях він зможе повністю розкрити свій потенціал.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему