14 Серпня 2024
Новини

На росії кажуть про атаку 117 дронів

На росії кажуть про атаку 117 дронів

Міністерство оборони росії заявило про масовану атаку безпілотниками й ракетами території в ніч проти 14 серпня.

Місцеві мешканці казали про атаки на авіабази, зокрема «Саваслейку», літаки з якої атакують Україну.  Про це заявило Міноборони рф, - пише hromadske.

У відомстві кажуть, що протягом ночі знищили чотири тактичні ракети й 117 безпілотників літакового типу. Більшість над Курською та Воронезькою областями — по 37 дронів. Також їх нібито збили над територіями Бєлгородської, Нижньогородської, Волгоградської, Брянської та Ростовської областей.

Telegram-канал Astra пише, що під ранок безпілотники помітили над населеними пунктами Велетьма та Саваслейка Нижньогородської області. Місцеві ресурси заявляли «про 10 прильотів» по військовій авіабазі «Саваслейка» та те, що територію поряд перекрили. 

На цій авіабазі базуються носії ракет «Кинжал», якими рф бомбардує Україну, — літаки МіГ-31.

Тим часом у Воронезькій області губернатор Олександр Гусєв заявив, що постраждалих немає, однак є кілька пошкоджених об'єктів житлової та нежитлової нерухомості, комунальної інфраструктури, а також транспортні засоби. 

Водночас мешканці вночі повідомляли, що після атаки БпЛА спалахнув Борисоглібський військовий аеродром, але підтверджень поки що немає, передає Astra. 

Очільник Бєлгородської області Гладков повідомив про буцімто атаку українців на кілька населених пунктів. Згодом він заявив, що дрон поцілив у груповий автомобільводія госпіталізували у важкому стані. 

Очільники Волгоградської, Брянської, Курської та Ростовської областей про постраждалих не повідомляли. 

У атаках росіяни звинуватили Україну. Наразі влада чи Сили безпеки і оборони не коментували ці заяви.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, росія
В тему

Останні матеріали